Наум Шопов и Теа Минкова станаха родители на малката Амая на 5 декември миналата година. Щастливите родители споделиха първите снимки на бебето си скоро след раждането му и не спират да показват важните моменти от живота на детето си.

Преди ден Теа сподели в своя Инстаграм профил интересна снимка, която пресъздава живота на тримата от семейството преди година и сега.

Вижте кадъра >>

Разбира се, по същото време през 2019 г. Амая е все още в корема на майка си. На следващата снимка тя е прекрасно пухкаво бебе, което много се радва да бъде на море. Прави впечатление, че Теа Минкова е с абсолютно същия бански и шапка, които е носела преди година, а косата ѝ и в двата случая е сплетена на две плитки.

Ето какво написа тя до снимката:

"Преди две години си лежах на плажа и си мечтаех, другата година (2019) да съм бременна. През 2019-та си лежах бременна на плажа и си мечтаех през следващата (2020) да имаме живо и здраво бебче и тримата да се наслаждаваме на морето. Тази година няма да кажа за какво си мечтая..."

Снимка: Instagram

Младият татко - актьорът и доктор Наум Шопов, на първия кадър от 2019 г., държи снимка от ехографски преглед, с която всъщност двойката обяви, че очаква първото си дете. На снимката от това лято Наум държи на ръце малката си дъщеричка, като и тримата изглеждат изключително щастливи.

Снимка: Facebook