Коментари - Наум Шопов, Теа Минкова и Амая - на море преди година и сега | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има си хас някой, който има дете, да не е щастлив. Как от мхата правите слон, просто не е истина...

Тук всички ги критикуват, но явго ги и гледат. Не разбирам подобен мазохизъм. Моят подход е друг - аз смятам, че имат място под слънцето (имат право да правят бизнес както си искат), но техния канал не ми е полезен, т.е. не ги гледам.

Защото пропагандират навсякъде!

Много са ми смотани тия...

Влезнах в канала и хората негодуват колко прахове за пране, матрети,вафли и други боклуци рекламират. И те отговарят ауу не ни цените ТРУДА...и бля бля....това били продукти дето те наистина харесвали....айде бе....Савекс си е нискокачествен прах...ползвах го много преди те да го цоцат....марети....химикали и стар хляб....това им било основното захранване за бюджета....е,да по-лесно е отколкото да блъска като лекар в Пирогов за 700-900 лв и то в пандеми ....а тя нали се хвалеше с две дипломи?

Да добавя,че негодуваха и за линията о бански,че е твърде скъпа и ,че е цинично на фона на безработица и криза и те се обясняват колко са се трудили....МАЙКО

По едно време се пишеха био и фитнес....пък нагъваха баници,скалички от пластмасови кутии,марети..... толкова са зле...

Тейчето е дала минуси

Разлика няма, същите снобарчета.

А мая, а юния

Е грозно нещо. Той Нарцис се оглеждал в езерото и накрая паднал и се удавил.

Едно време трябваше да имаш истински талант или са си як работяга,че някой да ти обърне внимание.....тези защо са през ден в медиите и защо хората се трепят да работят и нямат достъп до здравеопазване камоли за почивка дори на Черно море.....а тези нищоправци са пълни с пари? Светът не е справедлив!

Толкова на сериозно са се взели и са си повярвали......чее.....(По впечатления на един клип в който Тея се изживява като моден дизайнер жаден за пари, неприятна и арогантна)

Лигльовци!

Биха ми били по симпатични ако не се натрапваха постоянно. Е, знаем, че са инфлуенсърите но едва ли всичко се интересуват каква е количката на бебето, каква е колата на Теа/визирам други новини/и как е на морето

Съвсем са зомбирани да рекламират и да снимат. Жалки са.

Че като се инфлуенсъри, що не си седят вкъщи да си лекуват грипа.