Преди малко повече от две седмици Пол Ръд, който спечели сърцата на много момичета още през 1995 г., когато на голям екран излезе романтичната комедия "Баровки" с негово участие, беше обявен за най-сексапилния жив мъж на планетата за тази година от сп. "People". Тогава 52-годишният актьор не скри пред медията изненадата си от титлата, нареждаща го редом до предишните ѝ носители, сред които попадат имената на филмови величия като Брад Пит, Джордж Клуни, Чанинг Тейтъм, Дуейн Джонсън-Скалата, Крис Хемсуърт, Идрис Елба и т.н. Нещо повече, служейки си с типичното за него чувство за хумор, звездата от "Обект на желание" каза, че навярно мнозина ще се запитат защо точно той е избран за победител. Освен това, в откровено интервю за списанието, Ръд разкри забавната, но напълно непринудена реакция на своята половинка Джули Йегер.

Вижте снимки на Пол и Джули >>

"Тя бе поразена. След като преодоля първоначалния шок, започна да се смее, а накрая ми каза: "О, те най-накрая го разбраха". Това бе наистина мило, макар да подозирам, че ме излъга, но какво друго можеше да ми каже", разказва с усмивка на лице артистът.

Въпреки че в момента зеленоокият симпатяга официално е сред най-желаните представители на силния пол, истината е, че в сърцето му има място само за една-единствена жена, а именно неговата съпруга, с която са женени от 18 г. насам - време, равняващо се на цяла вечност по холивудските стандарти. Наред с всички неща, които ги свързват, те имат и две прекрасни деца - 17-годишен син, носещ името Джак, и 12-годишна дъщеря, която се казва Дарби.

Снимка: Getty Images

Интересен факт е, че любовта между тях пламва от пръв поглед, а към днешна дата гори дори още по-силно от преди, доказвайки, че дори в Меката на киното, където всичко е преходно, е напълно възможно човек да открие своята половинка, онази, създадена сякаш само за него. И макар Пол, превъплътил се в най-малкия супергерой - "Ант-мен", да е публично лице, той предпочита да пази личния си живот далеч от ярките светлини на прожекторите, ето защо малко са хората, които са запознати началото на романса му с Джули. Сега обаче ние ще насочим фокуса именно към него.

Макар зрителите да виждат Ръд, а не Йегер на екрана, може да се каже, че тя е по-дълго в индустрията от него, но не се изявява пред обектива на камерата. Нейната професия стои близко до блясъка, но определено не се къпе в него. Всъщност тя е бивш експерт връзки с обществеността, като в тази си позиция е помагала на редица прохождащи артисти да изградят правилния имидж по пътя към славата пред света, а някога един от тях е бил Пол.

След като той пробива в бизнеса с "Баровки", по съвет на режисьорката Ейми Хекърлинг през 1996 г. се мести да живее в космополитния Ню Йорк, където, противно на повечето разбирания, се снимат не по-малко продукции от Лос Анджелис. Още в деня на неговото пристигане в Голямата ябълка тя му урежда среща с голяма пиар компания, която да го представлява за бъдещи проекти, но пътуването му се оказва по-дълго от очакваното, затова, закъснявайки за уговорката, той нахълтва в офиса запъхтян от бързане, а освен това носи със себе си всичкия си багаж. По онова време Джули работи там и след като забелязва куфарите му, тя веднага му предлага да ги занесе до апартамента на своя приятелка, намиращ се съвсем близо, преди да са ги видели останалите ѝ колеги. Той, разбира се, се съгласява, тъй като иска да направи добро първо впечатление на хората, с които му предстои да работи.

Снимка: Getty Images

Няколко дни по-късно обаче Пол се връща обратно там, като този път причината за посещението му е жената, помогнала му с багажа, към която изпитва необяснимо, но силно привличане. И тъй като чувството е взаимно, тя не се поколебава дори за миг и приема предложението му да излезе с него на обяд в недалечен ресторант. И двамата казват, че именно там - на масата в заведението, са усетили, че са един за друг и неусетно са се влюбили.

"Тя бе първият човек, с когото се запознах в Ню Йорк. Още в началото на разговора ни усетих в нея нетипична за възрастта ѝ зрялост. Подобно на мен самият, Джули наскоро бе преживяла голяма трагедия. Останах наистина впечатлен от начина, по който е преодоляла трудностите в живота си, но и от мирогледа ѝ, който повечето хора на тогавашната ѝ възраст просто нямат. Спомням си, че си помислих: "Леле, това е истинска жена!", нищо че тогава все още бе младо момиче", разказа Ръд пред сп. "Marie Clare" през 2018 г.

От този момент двамата стават неразделни, срещайки се при всяка възможност. Няколко години по-късно звездата от "Мир, любов и още нещо" пада на едно коляно с пръстен в ръка, задавайки най-важния въпрос, който един мъж може да отправи към една жена. Така през февруари 2003 г. Ръд и Йегер минават под венчилото, разменяйки своите клетви. На следващата година съпрузите стават родители за първи път, а след още пет - за втори.

Те предпочитат да държат наследниците си настрана от медийното пространство и любопитните погледи на обществеността, пазейки ги от последиците, идващи със славата на баща им. Семейството и до днес води изключително уединен начин на живот в спокойното малко градче Райнбек, щата Ню Йорк, отказвайки да се премести на друго място, тъй като там се чувства добре, далеч от суетата и любопитните очи.

Снимка: Getty Images