В края на май т.г. - по точно на 20-ия ден от месеца, поп иконата Шер навърши 74 г. Тогава членовете на нейния екип решиха да изненадат американската певица от арменски произход и организираха тържество-изненада в нейна чест, което, предвид пандемията от Covid-19, се състоя под открито небе, а традиционните конусовидни празнични шапки бяха заменени от малко по-различен, но напълно наложителен тип "аксесоари" - маски и ръкавици.

В деня на личния си празник певицата получи безброй пожелания за от своите почитатели в социалната мрежа, които изразиха възхищението си за това как външният ѝ вид по никакъв начин не издава нейната възраст.

Вижте снимки >>

Всъщност, във времето много хора неведнъж са се съмнявали в думите ѝ, че през целия си живот тя се е подлагала само на 3 разкрасителни процедури - ринопастика (която си прави през 1974 г., тъй като винаги е изпитвала комплекси носа си), увеличаване на бюста и фейслифт. Така, скоро след рождения ѝ ден, потребителите на интернет пространството наново си зададоха въпроса на какво се дължи добрата ѝ визия, ето защо насочиха вниманието си към 94-годишната Джорджия Холт - майката на Шер.

През последните дни тяхна обща снимка обикаля различните платформи, провокирайки истински възторг у зрителите си. От изображението става съвсем ясно, че дори в миналото изпълнителката на "Strong Enough" да ѝ се наложило да прибегне до услугите на пластични хирурзи, тя все пак има наистина добър ген.

Голяма част от хората дори не успяха да повярват, че жената, застанала до Шер е майка ѝ, заключвайки, че тя спокойно може да мине за нейна по-голяма сестра. И действително - факт е, че Джорджия изглежда просто страхотно за годините си.

Холт, чието рождено име е Джаки Крауч, е родена в Кенсет, щата Арканзас. Тя съвсем не е непозната за шоубизнеса, след като музикалната ѝ кариерата започва още в ранна детска възраст. Едва на 6 г. започва да пее в радиостанцията на град Оклахома Сити, а до 10 г. печели редица състезания за таланти, както и конкурси за красота. По-късно се изявява рамо до рамо на една сцена с едни от най-известните артисти по онова време.

Но освен това Джорджия е и актриса, чийто талант допринася за няколко шоу програми като "Шоуто на Елън Дедженеръс", "Шоуто на Майк Дъглас" и "Неделното утро". Най-запомнящата роля, която прави на големия екран, е през 1950 г. в комедията "Гледай птицата", но това далеч не е единствената ѝ поява в киното.

През 2013 г. Джоржия направи своя дебют в класацията на "Billboard". Тогава албумът ѝ "Honky Tonk Woman" зае 13 място.