Няма никакво съмнение, че стюардесите, работещи за различните авиокомпании по света, са свикнали редовно да се сблъскват с какви ли не абсурдни ситуации, като голяма част от тях обичайно са свързани с пасажерите, изпълнили седалките в самолета. Всъщност куриозите, случващи се по време на полетите, са толкова много, че със сигурност повечето от жените, грижещи се за комфорта на пътниците, носещи се на около десет хиляди метра над земята, могат да напишат цяла книга за тях.

Независимо обаче колко дебела може да бъде тя, нейните страници като че ли никога няма да бъдат достатъчни, за да поберат всички нелепи събития, разиграли се на борда, тъй като те сякаш нямат край... Точно така, тъкмо когато екипажът на някое летящо превозно средство реши, че е видял достатъчно, за да предвиди всяко обстоятелство, изведнъж се появява Анджелина Джоли, намъкнала... пижама, карайки го да осъзнае, че е в грешка и все още има явления, които могат да го хванат неподготвен, носейки му изненада.

Вижте кадъра >>

Макар примерът с популярната актриса, даден малко по-горе, да звучи по-скоро като нелепа измислица, отколкото като реален факт, той е самата истина... Съвсем наскоро традиционно ходещите по петите на известните личности папараци издебнаха звездата от "Господарка на злото" на лондонското летище "Heathrow", където я заснеха да пристига в компанията на сина си Пакс, облечена не в друго, а именно в спално облекло. Разбира се, то не е просто какво да е, тъй като е изработено от модна къща "Valentino", но все пак... Изборът ѝ на тоалет със сигурност е повече от нетипичен, всъщност той е направо озадачаващ.

Нека обаче предположим, че въпросната сутрин, стоейки пред разтворения си гардероб, бившата съпруга на Брад Пит се е водила от желанието за комфорт, като именно поради тази причина е решила да сложи копринения комплект с класическа свободна кройка, състоящ се от риза и панталон в шоколадово кафяво с открояващи се бели кантове по ръбовете на джобовете и ревера, който е съчетала с чехли в същия цвят за допълнително удобство.

Въпреки че и в този случай подбора ѝ на дрехи изглежда екстравагантен за начинанието. Цялостната си визия тя е завършила със слънчеви очила от последната колекция на същата марката, създала изброените дотук стоки, озовали се от рафтовете и закачалките на бутиците върху тялото на 47-годишната холивудска знаменитост. Освен тях, през рамо тя носи ръчния си багаж, поместен в черна дамска чанта на "YSL". Ако трябва да калкулираме сумата, която е похарчила за всичко това, то тя се доближава до три хиляди щатски долара, ако не и повече, понеже само чехлите ѝ струват $750.

И докато на много от нас външният ѝ вид ни се струва меко казано странен, чуждестранната преса, поведена от списание "Vogue", буквално се влюби в него. Редица издания аплодират силно стилът на Джоли, определяйки го като небрежен, но елегантен... Каквото и да означава това, имайки предвид, че той съвсем спокойно може да се опише с думите "Току-що събудила се".

От своя страна Пакс носи сиво яке на "Dior", кореспондиращо цветове с маратонките му. Под връхната дреха момчето е сложило изчистена бяла тениска, а надолу - черни дънки.

При завръщането си в Съединените американски щати обаче носителката на награда "Оскар" със сигурност се е преоблякла, за да отпразнува подобаващо хубавите новини, с които са я посрещнали у дома. От скорошна нейна публикация в Инстаграм става ясно, че дъщеря ѝ Захара, която е на 17 години, е била приета в един от престижните частни колежи за чернокожи момичета в страната, а именно "Spelman", където ще постъпи още тази есен. Гордата майка сподели в платформата кадър, на който нейното момиче позира заедно с още пет млади дами, които ще бъдат нейни състуденти, на специално тържество, организирано от учебното заведение в Лос Анджелис.

Малко по-късно в интернет се появи видео от него, на което се вижда как актрисата се забавлява заедно с бивши и настоящи възпитаници на колежа, както и част от техните родители, въпреки че не успява да спазва синхрона на танца, който изпълняват, но за сметка на това се усмихва широко през цялото време.