17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джолито открай време си трещи. Следващия път я чакаме по бански на някоя филмова премиера.

ще бъде нестандартно,ако се появи без гащи.

Това е пижама за невежи и неразбиращи от мода. Сатенираният сет, напомнящ за пижама е тренд от години. Дори подозирам на чия марка е , защото имам почти същия. Изключително удобно облекло. П. С. А В Америка да не говорим, чр си пазаруват по пижами и домашни пантофи( защо пък не ) .

Защото не бих влязла в дома си с чехли, с които съм ходила навън и не бих легнала в леглото с пижама, с която съм се размотавала в супермаркета. Това относно хигиената. Други съображения не коментирам.

"Всъщност куриозите, случващи се по време на полетите, са толкова много, че със сигурност повечето от жените, грижещи се за комфорта на пътниците, носещи се на около десет хиляди метра над земята, могат да напишат цяла книга за тях." Освен неприятен превземко, Стелияне, ти си гнусен сексист! Ами СТЮАРДИТЕ!???

Просто панически търси внимание, иначе какво да пишат за нея? Тя затова и до Украйна оди. Тия са така, ако ги нема в медиите се депресират. Тя защо си е осиновила тия китайчета и негърчета? Затова се надпреварват и по кич и ексцентричност.

Фалш отвсякъде излъчва тая жена.

Да излезе как Софка Маринова с анцуга , а ?

Жулито никога не е била у ред ! Добре , че Брат Пит се оттърва като Ханко Брат , братя Галеви , Маргини ....

Откакто си резна циците тая, нещо не е наред

Като се има предвид дългия презокеански полет в първа класа, където по скоро си полягват хората, тоалета ѝ е много добре съобразен. Много хора пътуват на дълги полети по пижами и анцузи.

Не е единствената. На официални партита звезди се появявали с луксозни пижами. Това била мода, вдъхновена от Ковид пандемията. Жените дълго време работели хоум офис и живеели изолирано в домовете си по пижами и домашни чехли. В резултат на това ходилата им пораснали с половин номер, а свободните от сутиена цици провиснали.

lu4ka

В Лондон на никой не му прави впечатление, как си облечен.

Ма, той, Стели, откъде да знае! Пише си и си се превъзнася по джапанките Диор на Анджелина.

Е, то е ясно! Щом перчема на Борката Джонсъна се вее свободно като украинско знаме в амазонската джунгла, как да се учудиш на пижаменото парти на другата кукувица Джолката.

Джоли е "нестандарьна", ако сьм аз - ще сьм откачалка. И, между другото, това са го играли БГ-стюардесите още през 80-те с пижамите Palmers.

Каква изненада и какво модно решение е това? Аз работя в голяма американска верига за дрехи и обувки повече 8 години и поне 30% от американците, най-вече испаноговорящите пазаруват по пижами!

предвид жегата що е в тъмноцветна дрешка ?! Галиба брои колко пъти ще я фотат ... Или е нейна двойничка ... живи + здрави

Изумена съм как от една снимка сте написали огромна статия . То направо литературен анализ на една пижама. Нещо по-интересно на небосклона няма ли днес?

Прекалила е с бялото нощес и..забравила да се преоблече

"Колеж за чернокожи..."???? Те сами си се дискриминират с това определение, после белите им виновни!

Избор на тоалет за летище???? Трябва да си супер комплексиран тип човек, за да се изразиш така. Не е необичайно да видиш човек от САЩ облечен по този начин на летище. Изобщо даже! Айшвисайселинджърсите! Тоалет за летище!

"колеж за чернокожи момичета", ъъъъ такова, сегрегация, дискриминация... Или (само) BLM? Всички останали може да мрат.

Много си е добре жената. А някои наши випки които се разхождат полу-голи?

Когато нещо се повреди в човешкия организъм има шансове да се оправи, но когато се повреди психиката, си остава завинаги.

Да я ибъ джолиту

Азщайба фостата!

Се разходила по най-ми

Ако се появи някой друг, ще го заключат на секундата и ще го обявят за луд. Когато е някой като А. Джоли е "нестандартно модно решение"

Но защо се измъчва ,да я свали направо

И какво толкова... Дълъг полет, ще спи в самолета.

С пижамата на Брад Пит, която си пази за кадем!

Колеж за чернокожи момичета? Не е ли расизъм? Само не мога да разбера какъв - бял или черен...

Тази винаги ми е била смахнато Ленче.

Брад Пит е пълен глупак. Такава жена не е за изпускане.

Жена ми е по-хубава, а също ми е по - евтина. Такава като тая с пижамата не ми трябва.

Сега персонала "Heathrow" да ѝ върне изненадата с пълен обиск, включващ "проверка на простатата"!

А, ама ти ще си лягаш ли?

Това не е пижама, от години подобни костюми ала пижами са модна тенденция

Нали в САЩ се борят срещу сегрегацията? И закони има за това? Как съществува колеж САМО за черни и САМО за жени? Защо смениха имената на някои отбори, защото в името било "споменато" червено и индианско? Американците съвсем откачиха... и звездите им също. Ненормаалници, които искат да наложат на целия свят своя дебилизъм чрез сила, бомбардировки, платени майдани.

То и бившият И се появи с поличка, така че всички са изтрещели. Бас ловя че до края на 2022 ще се появяват голички. Западна джендър демокрация. Да го духаме нормалните или със сопа да ги махаме. Дано!

Тя се е появявала гола неведнъж!

Никога не е късно да станеш за посмесище....