Преди броени дни Христина Христова, позната на широката аудитория просто като Тита, зарадва своите почитатели в нова песен, която е вторият ѝ съвместен проект с рапъра Бобо Първи. Преди година и половина дуото пусна сингъла си "Задната седалка", а днес феновете им могат да чуят и парчето, носещо името на прочутия италиански композитор - Вивалди, което обаче е много далеч от класическото звучене на неговата музика, макар в мелодията, върху която пее изпълнителката, да е преплетена и цигулка...

Освен тази скорошна изненада обаче, блондинката зарадва последователите си в Инстаграм с нови снимки, натрупали хиляди харесвания за съвсем кратко време. На тях Тита показва визия, в която феновете ѝ рядко могат да я видят. Костюмите, подхождащи на поп жанра, в който по принцип тя се изявява, безспорно са атрактивни, но далеч от елегантния вечерен тоалет на качените от нея изображения в социалната мрежа.

Вижте снимки >>

На кадрите момичето е облечено в дълга черна рокля с тесни презрамки, чийто плат е обсипан с безброй блещукащи пайети. Кройката на дрехата следва извивките на тялото ѝ, ясно очертавайки силуета ѝ.

Основния акцент, привличащ вниманието, е високата странична цепка на полата, стигаща над средата на бедрото ѝ, която приковава погледа на зрителя. Благодарение на отвора, разкриващ крака ѝ, няма да е никак чудно господата дори да пропуснат единствения мотив в облеклото ѝ, който се откроява със сребристия си цвят, намиращ се точно над разреза на дрехата.

Христина е оставила русата си коса да пада свободно върху раменете ѝ, а гримът ѝ подчертава очите и устните ѝ. Завършвайки външния си вид, тя се е спряла на лачени обувки на висок ток и висящи обеци, по които блестят множество камъни.

"Очите ти са падащи звезди", гласи посланието към една от публикациите ѝ, без обаче да споменава какъв е повода, за който се подготвя.

Фотографиите събраха стотици коментари, изпълнени с комплименти, а един от нейните последователи написа, че падащите звезди не светят така ярко като нея и само тези, които са необходими на вселената, запазват своето място в нея, за да продължат да сияят в необятния космос.