Само седмица ни дели от SOLAR Summer 2022 - фестивала, който се отличи с ярките си артисти като едно от най-посещаваните събития за електронна музика у нас през последните години. За радост на феновете, организаторите от YALTA CLUB добавят още един артист към вече добре подбрания лайнъп на двудневното събитие в Бургас.

Във втората фестивална вечер, на 13 август, специален гост ще бъде жената с безкомпромисен музикален усет, Nicole Moudaber. Тя ще се присъедини към вече обявените артисти в събота - Adam Beyer, Ilario Alicante и Liubo Ursiny. В петък (12 август) фестивалът започва с Joseph Capriati, Loco Dice и Stephen Popov.

Включването на безспорната кралица на техното към хедлайнерите на SOLAR Summer 2022 е повод за възторг и за феновете, които вече са закупили билетите си за събитието. Един от най-търсените и предпочитани гости на всеки престижен фестивал, тя е начело на империя в лицето на MOOD - изключително влиятелния ѝ звукозаписен лейбъл и глобален парти бранд, както и радиопредаването In The MOOD, което се излъчва в повече от 50 страни по света със седмична аудитория от над 16 милиона души.

Купи билет

Нефилтрираният публичен образ и искреността на Nicole Moudaber създадоха силна връзка с феновете ѝ както по света, така и в България. При всяко нейно гостуване у нас, диджейката от нигерийски произход създава вълнуващи и еуфорични спомени за публиката. За последно станахме свидетели на невероятната атмосфера по време на SOLAR 2019 в зала MOODRAW, която беше в разгара си, когато тя пое контрола зад пулта.

Снимка: SOLAR Summer

Хиляди гости ще споделят емоцията от морското издание на SOLAR Summer 2022 през следващия уикенд. Освен мащабното събитие на пристанище Бургас, YALTA CUB предлагат и дневно издание, отново в два дни, на 13 и 14 август. SOLAR Island се завръща след огромния интерес от миналата година с разширен терен, капацитет и забавления за гостите на остров Света Анастасия, а зад пулта в двата дни ще бъдат легендарният Hernan Cattaneo (събота) и Hot Since 92 (неделя).

За повече информация следете Facebook страницата на YALTA CLUB.

Снимка: SOLAR Summer