Ники Рийд и съпругът ѝ Иън Сомърхолдър споделят красив живот, който през последните месеци е станал малко по-натоварен, по техни думи.

Звездата от "Здрач" и актьорът от "Дневниците на вампира", които са женени от 2015 г., са родители на 6-годишна дъщеря и 6-месечен син. Семейството се премести във ферма извън Лос Анджелис преди повече от година и от време на време споделя постове с различните животни, за които се грижат. "Аз съм амбициозен фермер - в буквалния смисъл на думата. Иска ми се да мога да се откажа от всичко, за да живея сред природата с животните. Сякаш съм разкъсана между два свята - живота на заета бизнесдама и на човек, който наистина иска да създаде уют и тишина в живота си", каза Рийд в скорошно интервю за New Beauty. "Животните и природата са моят покой. Това е мястото, където процъфтявам."

CNN информира, че двойката дори има документален филм, наречен "Common Ground", който разкрива какво е да живееш далеч от града и да се грижиш за животни. Той е посветен и на американската хранителна система и "регенеративните" селскостопански практики. "Нека ви кажа, че животът е зает, но и прекрасен", са думите на Рийд. "Имам чувството, че всеки път, когато казвам, че трябва да забавим нещата, те стават все по-интензивни и се задвижват още по-бързо", обясни още актрисата.

Вижте снимки на Ники и Иън >> 

"За мен това е сливане на светове", каза Рийд за съчетаването на професионалните и личните си страсти. "Във всичко това има място да бъдеш човек."