На Никол Шецингер не ѝ се налага да прави кой знае какво, за да привлече всеобщото внимание - красавицата събира всички погледи, независимо къде отиде. Но тя със сигурност знае как да предизвика истински съспенс у почитателите си...

Вижте снимки на Никол в Ню Йорк >>

От няколко дни певицата е в Ню Йорк, където се намира и бившата ѝ половинка - Григор Димитров, който е там заради тенис турнира US Open. Вълнението на феновете им, разбирайки, че двамата се намират на едно и също място, ескалира. Те започнаха да се питат дали любимците им няма отново да се съберат, като дори наизскочиха редица спекулации, че изпълнителката специално е отишла в Америка, за да си върне обратно нашенеца.

Но всички романтични надежди могат да спрат тук, защото градът е голям, а Шерцингер очевидно не изпитва никакво желание допълнително да скъси дистанцията между нея и Григор.

Всъщност, съдейки по публикациите ѝ в социалната мрежа, тя не е в Голямата ябълка, за да възпламени наново чувствата на бившия си партньор. Не, Никол е там за Седмицата на модата, като уплътнява максимално времето си... с интересни срещи.

На една от снимките, които пусна в официалната си Инстаграм страница, тя изглежда напълно щастлива в компанията на четирима мъже.

"Да ви чуя за момчетата! Обичам Ню Йорк и нюйоркчаните, особено когато на улицата налетя на истински герои. Имате моята любов и възхищение", гласи посланието на кадъра, на който тя е с един от екипите на местната пожарна.

На изображението хавайката е просто ослепителна - облечена в жълт топ с паднали рамене и 3/4 ръкави, който привлича вниманието с дълбокото си V-образно деколте, разкриващо голяма част от бюста на Никол. Тя го е комбинирала с бял панталон с висока талия и златисти копчета. Безспорно господата до нея са възхитени от компанията ѝ, поставили широки усмивки на лицата си, като по-голяма вероятност, макар и за миг, напълно са забравили за пламъците, които чакат да бъдат потушени.

Никол с екип пожарникари в Ню Йорк

Снимка: Официален профил в Instagram

След срещата с огнеборците, съдийката от "Австралия търси талант" се появи на модното събитие, което е причината за визитата ѝ.

Само преди няколко часа тя сподели изображения от мястото, на които позира в снежнобял потник, комбиниран с дълга пола и червена шапка с периферия. Косата ѝ е сплетена на небрежна плитка, спускаща се през едното ѝ рамо, като певицата бе оставила кичури от нея да падат свободно около лицето ѝ.

Според "Daily Mail" след шоуто, Никол е отишла на празненство, организирано от една от модните къщи, където се е забавлявала повече от необходимото. Таблоидът пише, че певицата е попрекалила с наздравиците и напускайки мероприятието, се е нуждаела от помощта на своя приятелка, която през цялото време да я придържа. От папарашките снимки към материала става ясно, че това е вярно.

Дива, красива и неудържима - макар и сама, Никол е решила да изстиска максимално живота, като мине шеметно през него.