Въпреки че разполагат с привидно неограничени възможности и световна слава, звездите са просто хора, които подобно на всички останали, също имат своите малки странности, оставащи загадка за околните. В Холивуд отдавна се говори за ексцентричността на някои от най-големите любимци на публиката, като например тази на Том Круз, която е тясно свързана с жените в неговия живот. Американската преса неведнъж е писала, че той предпочита да се обвързва романтично единствено със свои колежки от актьорския бранш, но това изобщо не е необичайно.

Далеч по-интересно е, че всяка от трите му бивши съпруги е точно с 11 години по-млада от предходната, а освен това е получила документи за развод, малко след като е навършила 33 години.

Вижте снимки на Никол и Том >>

Дали от уважение или по друга причина, Никол Кидман, която в продължение на 11 г. бе омъжена за него, никога не е коментирала съюза си със звездата от "Мисията невъзможна", макар след раздялата им редица медии многократно да са се опитвали да я накарат да го стори. Сега обаче, 20 години по-късно, блондинката изненадващо реши леко да открехне тежката завеса, спускаща се над този период от нейния живот, пред списание "Harper"s Bazaar". Тя направи рядък коментар за случилото в края на връзката им, казвайки че без да е искала е играла роля в медийния цирк, която е отвлякла вниманието ѝ от нейната кариера.

"Тогава бях много предпазлива, понеже бях наранена. Въпреки това и досега оценявам топлия подход, по който приключихме отношенията си. Предпочитам го пред хладнокръвния и мълчалив вариант", казва тя.

За началото на романса им, започнал през 1989 г. на снимачната площадка на лентата "Дни на грохот", тя се сеща с усмивка на лице.

"Бях млада... Мисля, че аз го предложих", споделя австралийката.

Искрите между тях прехвърчат мигновено, като само една година по-късно, навръх Бъдни вечер, те застават пред олтара, разменяйки клетви, с които се вричат един на друг. След малко повече от десетилетие обаче щастието напуска пределите на техния дом, оставяйки след себе си единствено болка, най-вече за Кидман. Всичко се случва прекалено бързо, особено за темповете на Меката на киното, и скоро те са разведени. Двете им осиновени деца - Изабела и Конър, остават да живеят при своя баща, постепенно отчуждавайки се от своята майка, с която в даден момент прекъсват всякакъв контакт. Носителката на "Оскар" споделя, че случилото ѝ се я направило изключително внимателна спрямо представителите на силния пол, но в същото време сърцето ѝ е останало отворено за любовните трепети, подчертавайки, че предпочита да живее по този начин.

"Не си спомням, но настоящият ми съпруг Кийт казва, че когато сме се запознали ме е попитал как е сърцето ми, а аз съм му отговорила, че е отворено", разкрива Кидман пред изданието.

В момента двамата с кънтри изпълнителя са щастливо женени от 16 години насам и имат 2 дъщери - Сънди и Фейт, които се появяват на този свят съответно през 2008 г. и 2010 г.

"Тя е тази, която съм търсил цял живот. В мига, когато я срещнах всичко се промени... И така трябваше. Това бе най-хубавият момент, който съм преживявал. Знаех, че ако не се възползвам от този шанс, никога повече няма да бъда щастлив", казва в свое интервю Ърбън, който и до днес се определя като най-големия късметлия на планетата с жена като Никол до себе си.