Никол Кидман за брака си с Том Круз: Без да искам, играх роля в медийния цирк

Актрисата говори откровено за начина, по който с бившия ѝ съпруг са се разделили

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм фен на Том Круз като човек, но Никол Кидман ми е някак леденостудена и неприятна като лице. А че нямала пластични операции... Едва ли. Само като ѝ погледнеш снимките от 1990 до сега... А и гримът също прави доста от нещата по-различни. Но тяхна си работа.

Голяма част от тази леденост в нея идва и от факта, че тя няиситна упорито отказва да говори за Сциентологията и мъжа си. Знае се от бивши членове на тази секта, че осиновените им деца са отнети от Никол, забранено им е да я наричат мамо и да контактуват с нея. Цената да си тръгнеш от Сциентологията.... Мисля човек като мине през това няма начин да не ти се отрази и да не те направи малко затворен и недостъпен. Тя си знае какво й е било.

Кво ти разбира свиня от кладенчова вода

нещо не е в ред. Ако не беше Том Круз, никой нямаше да знае за нея, а т сега изкарва нещата така, че той я е дърпал назад в кариерата й. Напротив, той я дръпна напред, направиха заедно няколко големи роли. Плюс това, ако си осиновила 2 деца - каква кариера те гони поне за 5-6 години?

Той я тласкал напред, така ли? Затова ли след като се разведоха, тя успя да спечели Оскар. Нещо което Том няма, няма и да има.

Никол Кидман има десетки стойностни роли, но личният ми фаворит е изпълнението й в "Мулен руж ". Може би един от последните съвременни филми, които носят нещо от духа на Златната ера на Холивуд.

В Догвил на Ларс фон Триер ми е любима нищо, че не е на Холивуд

Браво на Томето, като стане на 33 уволнение и взимане на нова на 21. Тия кво искат, да ги чака да се сбабичосат ли? Дай боже всеки му, ама не всеки има толкова кинти.