Никол Шерцигер винаги е изглеждала в перфектна форма. Певицата, която се изявява и като жури в музикални риалити формати, не само че тренира редовно, но се грижи и за зареждането си с добро настроение. А откакто среща своя Том Еванс, Никол не просто е красива и във форма, тя просто грее.

Последното увлечение за здраве и настроение на красивата певица се нарича инфрачервена сауна. Изкусителната Шерцингер се е потопила изцяло в това удоволствие и го е споделила с последователите си в социалните мрежи.

Вижте кадрите >>

"Събуди се и се изпоти! Инфрачервените сауни не само намаляват възпалителните процеси, но помагат на кръвообращението, метаболизма и детоксикират тялото", гласи постът на красивата Никол до снимките, на които ясно се вижда как певицата изпитва с пълна сила всички ефекти на инфрачервената сауна.

За това удоволствие Шерцингер е избрала семпъл бял бански от две части, който перфектно подчертава формите ѝ и прекрасната ѝ чиста кожа - вероятно още едно от предимствата на инфрачервената сауна.

При този вид сауна помещенията се затоплят, чрез инфрачервени лъчи, вградени в специални за целта тела и достигат температура от 40 до 60 градуса по Целзий. Тя не затопля температурата на самото помещение, а действа директно върху кожата. Лъчите проникват от 2 до 7 сантиметра и не влияят на хората със сърдечни проблеми или на тези с високо кръвно налягане.

"Терапията" се препоръчва за детоксикация на организма, релакс, отслабване, подобряване на кръвообращението, изчистване на кожата.