Доскоро Никол Шерцингер и половинката ѝ Том Евънс бяха в слънчева Португалия, където пристигнаха преди повече от месец, за да посрещнат Международния ден на бащата с родителите на ръгбиста. И макар да се чувстваха прекрасно край брега на Атлантическия океан - факт, за който свидетелстват множеството снимки в профилите им в социалната мрежа, сега те имаха специален повод, накарал ги да напуснат страната и да прелетят хилядите километри, за да се озоват в Съединените щати.

Вижте снимки >>

Вчера сестрата на певицата - Кейла, имаше рожден ден. Именно желанието ѝ да бъде до нея на личния ѝ празник, отведе вокалистката на група "Pussycat Dolls" в Тенеси, като, разбира се, спортистът я придружи. Преди часове Никол сподели в Инстаграм акаунта си селфи, на което позира със със своята сестра, всъщност полусестра, което е и причината двете изобщо да не си приличат визуално. Подобно на деня и нощта, те са пъни противоположности... Едната е брюнетка с матова кожа и кафяви очи, а другата - руса и синеока.

Малко хора са наясно, че истинското име на изпълнителката е Никол Пресковиа Еликолани Валиенте. Тя е родена в Хонолулу, но баща ѝ Алфонсо Валиенте е филипинец, докато майка ѝ Роузмари е от хавайски и украински произход. Родители ѝ се разделят, когато тя е все още бебе, а на 6-годишна възраст се мести в щата Кентъки, заедно с майка си, Кейла и втория ѝ баща Гари Шерцингер, чиято фамилия приема, след като той я осиновява.

Въпреки че Никол и Кейла не живеят в един град, нито пък щат, двете са изключително близки. Миналата година съдийката от "X Factor" посети сестра си и трите ѝ деца за Деня на труда, който се чества в САЩ на 1-септември, а сега отново е с тях.

"Благодарна съм, че мога да бъда в Тенеси и да прекарам време с красивата си сестра за нейния рожден ден. Обичам те толкова много!", написа тя, споделяйки снимки от разходка с моторна лодка във водите на езеро, в която компания ѝ правят Том, Кейла и трите ѝ племеннички.