След като по-голямата част от юни премина в дъждове, лятото най-после официално пристигна, а за това свидетелстват все по-високите градуси, покачващи живака в термометъра. Бърза справка с профила в социалната мрежа на красивата синоптичка Никол Станкулова показва, че за този факт можем да благодарим на нея и Николай Василковски... Разбира се, в кръга на шегата.

"Седнахме сериозно на оперативка и решихме да ОПРАВИМ ВРЕМЕТО, вече ще е истинско лято - със слънце и високи температури!", пише тя до двете снимки с колегата си, които качи в своя Инстаграм.

Вижте снимки >>

Без значение дали действително те са отговорни за настъпването на жаркия сезон, едно е сигурно - Никол е обзета от настроение, което е точно толкова хубаво, колкото и климатът навън. Доказателство за разположението на духа ѝ са публикациите, редящи се в нейния Инстаграм профил.

Наскоро тя зарадва своите почитатели с архивна снимка, на която е в компанията на излязлата по майчинство Зейнеб Маджурова. На изображението двете жени се усмихват лъчезарно към обектива под лъчите на залязващото слънце, стъпили боси върху пясъка между редици от сламени чадъри и шезлонги на морския бряг. Зейнеб е заложила на дълъг черен плажен халат с флорални мотиви в жълто и оранжево, докато Никол е предпочела къса бяла туника, по чийто завършек се редят множество пискюли.

"Истинското приятелство е когато двама приятели могат да вървят в противоположни посоки, но все пак остават рамо до рамо. Приятелите са свързани сърце със сърце", гласят думите ѝ.

И макар двете наистина да са много близки, очевидно не са се виждали от известно време, тъй като в коментара си Маджурова пише, че Станкулова ѝ липсва.

Но след като Никол за кратко отправи поглед към своите спомени, тя реши да създаде нови. Възползвайки се от топлото време, през почивния си ден тя замина за курорт, разположен в планината, откъдето сподели серия от кадри. На тях се вижда как тя релаксира край басейн с чаша студено фрапе, облечена в бяла рокля с дълги ръкави, която е комбинирала с тъмни очила и шапка с широка периферия.

"Прелестна си", "Красива както винаги" и "Зашеметяваща" са само част от комплиментите, които феновете ѝ написаха под галерията.