Никол Шерцингер скърби за смъртта на член от семейството си, станал жертва на пътен инцидент в събота през нощта. Печалната вест съобщи самата тя, използвайки своята официална страница в Инстаграм.

Вчера 41-годишната певица публикува в социалната мрежа снимка на братовчед си - Джон Фредерик, придружена със скрийншот на сайта "Crime Stoppers". В него пише, че мъжът е бил блъснат от кола във Форт Лодърдейл, щата Флорида, а шофьорът е избягал от местопроизшествието. В емоционалната си публикация изпълнителката обясни повече както за случилото се, така и за болезнените чувства на близките си, отправяйки призив за информация относно човека зад волана.

Вижте Джон Фредерик >>

"Това е като кошмар, от който никога няма да бъдем способни да се събудим... С натежало сърце се сбогувам с моя красив братовчед. Неговият живот беше отнет на 26 октомври в 3 ч. сутринта от шофьор, който е избягал. Въпреки че би трябвало да намеря успокоение в мисълта, че сега той е в мир с Господ, семейството ми преминава през истонска агония, знаейки, че някой го е блъснал и просто го е оставил да умре. Мили мой братовчеде, обичам те толкова много! Присъствието ти и твоето добро сърце правеха света по-добро място. Никога няма да те забравим и винаги ще те носим със себе си", пише Шерцингер.

Сайтът "Crime Stoppers" посочва, че човекът, причинил смъртта на Джон, е карал сребрист автомобил, подобен на модела "Sonata" на марката Hyundai. Също така пише, че сблъсъкът е нанесъл щета в предната дясна част на колата.

"Аз и семейството ми умоляваме за каквато и да било информация, която би помогнала в текущото разследване на трагичната смърт на този прекрасен мъж. Моля виновникът да намери сили и достойнство и да признае за стореното. Нашият Бог е любящ и прощаващ, но аз се моля за справедливост за Джон, която ще донесе утеха на семейството ми", завършва поста си Никол.

Много известни личности и фенове поднесоха своите съболезнования на бившата вокалистка на група "Pussycat Dolls". Те написаха още, че ще се молят за нея и близките ѝ, както и правда.