Никола Пелц Бекъм определи съпруга си Бруклин като "най-добрия", тъй като той ѝ помагал да държи чантата на партито след Met Gala през 2022 г. Двойката, която сключи брак миналия месец на сватба за няколко милиона паунда във Флорида, беше сред богатите и известните, които посетиха събитието 2022 в Ню Йорк.

За 27-годишната актриса Никола и нейния 23-годишен съпруг, който се бори за кариера, това беше идеален повод да покажат екстравагантния си живот.

Макар че Бруклин се провали като фотограф и иска да се утвърди като готвач, той може би обмисля да стане носач на чанти на съпругата си, наследница на милиардер, на пълен работен ден - тъй като тя изглеждаше доволна от способностите му са се погрижи за чантичката й, шегува се западната преса.

Докато празненствата по случай Met Gala бяха в разгара си, Никола сподели снимки от събитието. На тях се вижда колко са влюбени двамата. Никола сподели снимка на Бруклин, на която той изглежда с кървясали очи и стиска чаша червено вино в едната си ръка, а в другата вероятно държи дамската й чанта.

Тя написа под тази снимка: "Най-добрият съпруг".

Снимка: Скрийншот Инстаграм

Първоначално Никола пристигна с яркорозова рокля на Valentino, но по-късно се преоблече в ментово зелен тоалет - докато Бруклин носеше бяла риза, бели панталони и бяло сако.