Никола Пелц: Бруклин е най-добрият съпруг

Двойката, която сключи брак миналия месец, беше сред богатите и известните на Met Gala

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега пък ми стана жал за тоя Бруклин - тая американска змия още веднага го е подбрала за слуга - сигурно ще започне да го бие и командори като амбър Джони Деп. Просто изглежда глуповат и може би ще бъде нещастен

Гледах няколка клипа с двамата в тубата. На единия той готвеше паста и ми се стори много добре възпитано и приятно момче. Личи си европейското в него и английското джентълменство. В другия клип си задаваха някакви въпроси и тя ми се стори много average, да не кажа глуповата американка. Според мен всяка европейка щеше да е много по - добър избор за него.

Огърлица, прозрачна ризка и дамска чантичка - британски педераз.

Мисля, че тази рокля не е подходяща за такъв тип цици като нейните.

дреме ѝ на ци..., тоест милиардите..За цици се пънат единствено работничките от ранга на родните плейподметки и тамошните холивудски моделки и старлетки

И двамата са много смотани.

Одрал е кожата на скумрията пош спайс. Няма нищо общо с излъчването и сексапила на баща му…

И тоя Бруклин са го ИЗЛЪГАЛИ някакви мангали, да си слага татуировки... От там тръгват Наркоманите, Предателте и всякакви мошеници !!!

ми е починал, а съм неизвестна с това, че съм станала човек, по- висока съм от него и се издържам сама.

Татуирано Леке!

Развода го виждам до 1 година. Много добра ПР акция на жена му. А да си пълен с пари и да изгледаш като тоя е престъпление

Я също сметам дека съм мноо добър съпругъ - позволевам на моята откачената да ми дръжи рикията докат се секна на мегданя преди купоня у Краводер.

Тоя надрусан ли е та гледа така. И от снимката се вижда. че е мъж под чехъл, едва ли не склонил глава на рамото на надутата като пуйка своя жена. Би трябвало семейната снимка да е с други роли на съпрузите.

Значи идеално ще му пасва кариерата на хамалин на леки стоки (дамски чанти, кенчета, чаши с напитки), че е много гърчав :)))

Наследил е главно майка си преди операциите - тъжни вежди, закръглени бузки и месест нос. Добре че поне се е научил да се усмихва. Родителите му изглеждат доста по-добре въпреки годините си. Доста комична картинка са с неговата избраница, но дано любовта им е дългогодишна.

Тя има вид на безкомпромисна п.тка стръвница, а този на послушко на каишка, който щом и подава чантичката след партита, ще подава и хавлията на Чад, след като излезе от банята на жена му.

Тя поне е някаква там актриса, докато той е известен само заради родителите си. Интересно с какво ще си издържа семейството, като нито има професия, нито образование, или и двамата ще живеят като паразити с пари от мама и тати. Такива като него и у нас си ги имаме много - известни единствено с това, че са детето на еди кой си.

Не го мислете, тъст му е милиардер, а баща му милионер

А, изобщо не ги мисля. Просто поредните богаташки нищоправци.

и набит с мега тъпа физиономия. Известен с името на баща си и за 23 г с нищо друго. Без думи!

Ти с какво си известен и баща ти колко пари има? :D