Напоследък вечерите може и да са хладни, но страстите покрай Николета Лозанова продължават да поддържат обичайните високи градуси.

Плеймейтката обича провокациите и безспорно умее да привлича всеобщия интерес към себе си. Тя е доста активна в социалните мрежи, радвайки почитателите си с атрактивни и горещи снимки.

Вижте кадъра >>

Преди часове половинката на Ники Михайлов сподели в официалната си Инстаграм страница интересен кадър.

На него тя е седнала в заведение облечена с... изумруденозелена сатенирана нощница с V-образно деколте, по което върви черна дантела, използвана и за завършек в долната част на дрехата.

Брюнетката е заложила на силен опушен грим и е допълнила визията си с кожени черни ботуши над коляното, като е преметнала на рамене сако в същия цвят, което може и да ѝ е дадено от някого, за да се предпази от нощния хлад.

Интересен детайл е една от гривните, които носи на ръката си. Аксесоарът напомня за постимпресионистичното небе в картината "Звездна нощ" на холандския художник Винсент ван Гог.

Към изображението, публикувано в социалната мрежа, Ни Ло добави единствено емотикон във формата на змия.

Биляна Дол, за която се говори, че се е върнала при бившия мъж на Лозанова - Валери Божинов, не пропусна да коментира фотографията, като изрази възхищението си с "Уау!" и добави "влюбени" емотикони.