Навън може и да е пролет, но около Николета Лозанова винаги е горещо лято. Всеки човек, изпитващ дори малка доза съмнение към това твърдение, може да отвори профила ѝ в Инстаграм и сам да се убеди в правотата му.

Брюнетката е усвоила изкуството на прелъстяването дотам, че ако съществуваше термометър, който да измери "градусите" на провокациите ѝ, то най-вероятно той щеше да скочи от 0 до 100 само за секунда.

Вижте снимки >>

Половинката на футболиста Ники Михайлов определено знае как да прелъсти фотографския обектив, така че крайният резултат да привлече вниманието на представителите на мъжкия пол. И тя го прави, при това съвсем редовно.

Все пак имиджа трябва да се поддържа, а когато си най-известната носителка на титлата "Мис Плеймейт" - това сякаш автоматично се превръща в задължение и отговорност.

Ето защо Ни Ло реши да зарадва последователите си в социалната мрежа с нови дръзки снимки, дело на фотографа Теди Грозданов. На кадрите тя е облечена в къса сребриста рокля с дълбоко изрязани странични части, която разкрива голяма част от тялото ѝ. Влажната ѝ коса пада свободно върху раменете ѝ на кичури, а Лозанова гледа предизвикателно към зрителя.

Изображенията бързо събраха хиляди харесвания в платформата и дори бившата годеница на дизайнера Филип Плейн - румънският модел Андреа Сасу, ги коментира, поставяйки емотикон във формата на огнен пламък. На свой ред Николета отвърна със сърце и целувка.