Въпреки че новината за раждането на първата обща рожба на Николета Лозанова и Ники Михайлов обиколи медийното пространство преди десетина дни, двамата предпочетоха да запазят мълчание по въпроса.

Точно така, както направиха и по време не цялата бременност на Плеймейтката, за която стана ясно едва в последните месеци преди раждането на малката Борислава.

Причината за медийната им изолация стана ясна преди часове, като самата Николета разкри малка част от трудния път, който двамата с любимия й мъж Ники са минали, за да посрещнат на бял свят дългоочакваното си момиченце.

"Няма правилен начин или точни думи, с които да започна този пост... Защото той касае истинския живот, а не този, който се преструваме, че живеем тук! Вече 10 дни мълча, не защото нямам какво да кажа, а защото истински имам потребност да бъда само със семейството си и с никой друг. Това са хората, които винаги са били и ще бъдат до мен и са свидетели на тази мечтана бременност, която се превърна в истинско изпитание за мен и тях. Толкова желана, но и толкова болезнена, че трудно намирам с думи да опиша живота ни през последните месеци...", написа Николета в пост в социалните мрежи, придружен с две снимки на малката Борислава.

Лозанова сподели, че дълго време лекарите в България не са намирали причината, поради която не успява да забременее и са я подлагали на различни процедури, за съжаление, без успех.

В крайна сметка турски лекар открил реалния проблем и след правилната диагноза и последвало лечение, двамата с Михайлов чули щастливата новина, че ще имат бебе.

След като изказа благодарностите си към всички лекари, които са били до нея през трудния й път, тя не пропусна да го направи с любимия си мъж.

"И стигаме до края, където идва момент за Николай...Човекът, който за мен е и начало и край и всичко... И винаги ще бъде! Защото той не е просто любовта, той е част от мен и моята душа.

Благодаря и на теб Борислава, за това че появата ти в живота ни, с Никол и Николай осмисли целия ни свят! Благодаря!", завърши поста си Николета.