През последните няколко дни над по-голямата част от България се стелеше купесто-дъждовна облачност, която бе и причината за развихрилите се бури и проливни валежи на отделни места. Но докато лошото време да бе завладяло повечето територии у нас, Черноморието ни се радваше на благоприятен климат, който дори позволяваше на хората по курортите да вземат хавлиените си кърпи и да се отправят към плажа.

Сред късметлиите, които успяха да се порадват на жаркото слънце, беше и Николета Лозанова. Плеймейтката, която продължава да радва своите почитатели, пускайки на пазара нови продукти от козметичната си линия "NL Beauty", реши официално да даде старт на летния сезон. За тази цел брюнетката напусна София и отпътува към морето.

Вижте кадъра >>

За почивката си тя избра прекрасния Свети Влас, разположен в подножието на южните склонове на Стара планина, в северната част на залива. Градът има богата история, тъй като първото селище в района било основано от древните траки. По-късно, през еленистическия период, около II в. пр. Хр., със заселването на гръцки колонисти, поселището се е наричало Лариса.

Името си сменя през XIV век, когато приема това на Свети Влас - покровител на търговците, животновъд и лечител. Новото му наименование се е свързва със ставропигиалния манастир "Св. Власий", съществувал в местността до XVIII век, когато е бива опожарен от множеството пиратски набези по онова време. Заради микроклимата си, който е благоприятен за лечение на белодробни заболявания, през 1963 г. мястото е обявено за климатичен морски курорт.

Преди часове половинката на футболиста Ники Михайлов сподели под формата на истории в личната си Инстаграм страница няколко кратки видео клипове и снимки, разкриващи на последователите ѝ как се припича на просторната тераса към стаята, която е наела, в луксозния 5-звезден "Гранд Хотел Свети Влас". Лозанова лежи топлес под слънчевите лъчи, любувайки се на панорамната гледка към естествения басейн и наслаждавайки се на спокойствието, царящо навред.

Комплексът, в който е отседнала, се намира на самия бряг и е изграден в модерен средиземноморски стил. Разполага с два ресторанта, голям фитнес, СПА център с редица съоръжения - от финландска сауна през парна баня до хамам, наред с външни и вътрешни басейни.

И макар повечето дами да се притесняват от излишните килограми и да внимават как се хранят, очевидно Николета не попада сред тях, тъй като друго изображение показа закуската ѝ, състояща се от сандвичи с пържени картофи и кока-кола.