След като обиколиха Европа, на нещо като мини ваканция, Нина Добрев и компанията й се прехвърлиха в Дубай. Там тя се снима в пустинята, в подходящо облекло, с приятелката си, като че ли са героини от филм. На някои от кадрите двете гушкат камила, услужливо завела ги в пясъчната обител. По време на 36-часовата почивка, както актрисата я описва, те са сменили доста тоалети и са се полюбували на различни гледки. 

Не става ясно дали приятелят й Шон я придружавал през цялото време. Вчера излезе интервю с него в сп. "People", където го наричат "легендарният сноубордист". Той разказва, че се наслаждава на живота след пенсионирането си от спорта. 

Шон се фокусирал върху това, което предстои, включително обръщане към модата с новата си марка за атлетичен начин на живот, "Whitespace", и продължаващото си партньорство с Ралф Лорън.

"Беше страхотно да имам време да работя върху моята компания "Whitespace" и да пътувам, а сега работя тук с Ралф Лорън", казва той.

Казва още, че животът в пенсия е приятен. "Бях толкова зает. Бях в Лос Анджелис, Ню Йорк, Гърция, Франция, Монако, Малдивите, Дубай", разказва той. 

Уайт нарича сноуборда "любовта на живота си".

Следващата спирка в графика му, е пътуване до Исландия. "Отивам на хели бординг в Исландия, което ще бъде невероятно", казва той. "Така че все още се наслаждавам на спорта, въпреки че не се състезавам в него". Той не говори в интервюто за Нина Добрев.