Нина Добрев се погрижи гаджето й Шон Уайт да се чувства обичан навръх рождения му ден, пише "People". 

В понеделник 34-годишната актриса, станала известна с "Дневниците на вампира", сподели в Инстаграм видео, в което е монтирала моменти от партито по случай 37-ия рожден ден на Уайт - 3 септември.

Изпълненият със закачки клип, озвучен от "Sugar" на Робин Шулц, показва колко много са се забавлявали - танци, парти игри и водни приключения. Петкратният олимпиец също използва меч, за да разреже торта, във формата на кутия храна за вкъщи на веригата "Panda Express".

"Честит, макар и със закъснение, рожден ден, захарче!", пише Нина, цитирайки текста на "Sugar". Тя продължава: "Нека останем игриви и млади, без значение на колко години ставаме". 

Колегата на Добрев от новия филм с нейно участие "Out-Laws", Адам ДеВайн написа коментар: "Това изглежда като моят рожден ден-мечта". 

През април Уайт коментира пред "People" дали има планове за годеж с Добрев след три години заедно.

"В момента просто се наслаждаваме на времето си заедно. Без напрежение. След Олимпиадата най-накрая получих свободата си да правя каквото и да е. И нека просто да се забавляваме, да бъдем заедно и да се подкрепяме - така казах на Нина", казва той, но добавя: "Но никога не се знае. Ще видим какво ще стане".