Българската звезда в Холивуд Нина Добрев разкри причината за скорошното си посещение в родината. Тя се е прибрала, за да се види с баба си.

87-годишната жена е починала скоро след това, а скръбната вест съобщи самата актриса. С пост в Инстаграм тя публикува снимки, от които се вижда как двете са прекарали заедно последните дни.

Нина Добрев придружи поста и с емоционален текст:

"Една глава приключи. Сърцето ме боли. Годината, която беше толкова тест за всички, просто се влоши. Но въпреки това се опитвам да намеря благодарност. Аз съм късметлийка. Имам толкова много красиви спомени с теб, които продължават да проблясват в съзнанието ми, като във филм. Ти ме научи толкова много и ни обичаше всички толкова дълбоко през 87-те години, в които светът имаше късмета да те има. Ти беше светец. Възпитател. Пазител. Любяща майка. Отдадена баба. И сега си ангел, някъде където е несъмнено по-добре, отколкото тук сега.

Имах рядката способност да кажа сбогом. Знам, че много хора нямаха този лукс през годината. Това не прави нещата по-лесни, но през сълзите мога да го оценя. Благодаря ти, че издържа колкото можа. Знам, че накрая не беше лесно, но ще ценя завинаги тези последни моменти, които споделихме заедно. Обичаме те и ще те носим в сърцата си, докато продължават да бият. Липсваш ми, Баби. Почивай в мир. Моля те, прегърни и целуни Деди за мен, когато го видиш. Обичам те. Почивай в мир!"