Много хора у нас, тайно или не, мечтаят да срещнат случайно някоя от ярките звезди, блестящи на холивудския небосклон. Но предвид факта колко далеч една от друга са разположени България и Америка на картата, повечето от тях са се примирили с истината, че по голяма вероятност това завинаги ще си остане един недостижим копнеж...

Освен ако, разбира се, самите те не решат да прекосят океана, или преценят да изчакат търпеливо някоя от тях да пристигне в страната ни за снимките на нова продукция.

Естествено, има и такива щастливци, които няма нужда да правят каквото и да било, за да се сблъскат с популярните личности, които повечето от нас виждат единствено на големия екран, тъй като съдбата е на тяхна страна... Като Сами Хоссни например, който прекара няколко часа до канадската актриса с български корени Нина Добрев.

Вижте кадъра >>

Преди часове бившият участник в риалити предаването "Фермата" се похвали в личния си Инстаграм акаунт със снимка, на която е в компанията на брюнетката, изпълнила главната женска роля в сериала на The CW - "Дневниците на вампира", която ѝ донесе световна слава.

"Някои хора казват, че съм късметлия... но след вчерашния полет към София, в който се озовах на съседни седалки със зашеметяващата Нина... си признавам, че бях в правилния момент на правилното място. Кой от вас също би искал да лети 3 часа с Нина Добрев?", гласи посланието му към кадъра.

На изображението се вижда, че и двамата носят спазват мерките за сигурност, носейки защитни маски на лицата си. Все пак финес инструкторът и треньор по личностно развитие знае от първа ръка колко тежко преминава заболяването от коронавируса, тъй като самият той прекара Covid-19 в края на миналия месец, малко след като майка му се възстанови от него.

Хоссни и Добрев са пристигнали в столицата ни от Лондон в сряда вечерта, това потвърдиха и от авиокомпания "Bulgaria Air" пред родните медии. Не е известна причината, поради която младият мъж е бил в Обединеното кралство, но актрисата навярно е трябвало да се прекачи там, летейки за България. Нина от години насам посещава държавата ни за коледните празници, понеже нейните баба и дядо живеят в София. Всеки декември тя публикува в социалните мрежи фотографии, разкриващи на последователите ѝ щастливите мигове с тях край елхата в дома им.

Не е известна и причината, поради която Сами качва селфито си с нея почти с ден закъснение, но мнозина предполагат, че това се дължи на молба от страна на красавицата, желаеща поне за кратко да запази в тайна пристигането си у нас.