Актрисата с български корени Нина Добрев винаги е показвала страст към пътешествията, но в условията на изолация заради коронавирус пандемията, сега Нина пътува предимно виртуално.

Вероятно точно такова пътуване показват и последните снимки на актрисата в Инстаграм, на които тя е на разходка сред червените скали в Колорадо и се къпе в езерото Пауъл върху огромен надуваем ананас.

Вижте кадрите >>

"Дали е заради карантината, или тези скали са наистина красиви", пише Нина Добрев до част от снимките си на наистина забележителните скали, които са една от основните причини много туристи да искат да се завърнат в Колорадо.

Амфитеатърът, образуван от тези скали, за които се твърди, че са на около 300 милиона години, осигурява много добра акустика за музикални изпълнения на живо и там по принцип често се правят рок концерти.

Снимка: Официален профил в Instagram

Езерото Пауъл, в чиито води Нина Добрев плува върху огромен надуваем ананас, е второто по големина изкуствено езеро в САЩ. То се намира в каньона Глен, образуван от река Колорадо след изграждането на язовира Глен Каньон, на границата на Аризона и Юта.

Снимка: Официален профил в Instagram