Преди години, в любимия на няколко поколения сериал "Приятели", за разлика от Джоуи, който ежегодно сключва неуспешни сделки с Бог на рождения си ден, опитвайки се да запази своята младост, далеч по-практичната Моника изрече думи, които сякаш се превърнаха в лозунг на всеки рожденик, а именно: "Не остарявам, просто ставам по-добра".

Същата тази мисъл, но с лека промяна в края, откриваме до една от снимките на Нора Недкова в нейния Инстаграм акаунт, с която плеймейтката съвсем наскоро отбеляза своя личен празник. На кадъра, посочващ, че с течение на времето нейната хубост единствено разцъфтява - факт, подчертан за по-сигурно и с хаштаг, тя позира пред фотографския обектив в полупрозрачна плажна рокля в оранжево и лилаво с десен на 100-доларова банкнота с лика на Бенджамин Франклин, наливайки си чаша шампанско.

Вижте снимки >>

Визията ѝ се допълва от плетена шапка с широка периферия, слънчеви очила, чийто цвят е в тон с облеклото ѝ, както и големи висящи обеци с квадратна форма.

Изображението е заснето в прекрасния курорт Бодрум, където блондинката навърши 27 години в компанията на най-близките си хора. И докато у нас през последните дни силните ветрове и честите валежи са съвсем нормално явление, благодарение на високите слънчеви температури и обилните лъчи, турският град се радва на второ лято... Доказателство за това са както хората, виждащи се на заден план в кадрите на Недкова, навлезли в тюркоазените води на Егейско море, така и разголения тоалет, разкриващ голяма част от плътта ѝ, който тя носи на друга фотография.

Въпросният сет се състои от две части - панталон с висока талия и ултра къс топ, приличащ по скоро на бански, към който са пришити дълги ръкави. Дрехите са с бяло и синьо райе, изпъстрено от жълто-златисти барокови орнаменти.

"Тази година искам да си пожелая най-вече да съм жива и здрава. Аз и моите обичани хора. Всичко друго ще се нареди от само себе си! Днес ще пия и ще празнувам живота си и ще си обещая, че всеки миг ще ми бъде пълноценен. Наздраве!", пише Недкова в поста си.

Прави впечатление, че този път бившата участничка от риалити формата "VIP Brother" е далеч по-скромна в посланията към публикациите за рождения си ден. Преди две години, по случай 25-ата си годишнина, тя реши да направи равносметка на живота си. Изказването ѝ изуми нейните последователи в социалните мрежи, изписали редица противоречиви коментари относно размислите ѝ.

Ето какво сподели тогава тя:

"Навърших 25! Четвърт век. Доста неща успях да свърша за толкова време. Научих се да ходя... но и сега се случва да се препъна. Научих се да стискам, когато ми се ходи до тоалетна... и поне инциденти с това нямам. Ето един значим успех! Но нали не е важно колко пъти си се осирал, важното е всеки път след това да успееш да се избършеш! Научих се и да се бърша! През годините срещнах много приятели и много врагове. Някои от приятелите се оказваха използвачи, а някои от враговете - истински загрижени за мен. Влюбвах се. Няколко пъти. При това - истински.

Снимка: Скрийншот Instagram

Губих много близки хора... печелих далечни състезания. Плаках, смях се, любих се, бих се...Падах, защото някои хора пък си играеха с мен... Ставах, защото други ми помагаха да се изправя...Живях 25 години... и съм доволна от това, което постигнах за толкова време...И разбрах, че не е нужно да си супер богат, известен и осветен от прожектори, за да кажеш едно голямо "БЛАГОДАРЯ". Благодаря на близките и приятелите си, защото бяха до мен, когато имах нужда от тях! Наздраве!"