В началото на април т.г. поп певицата Антоанета Добрева, по-позната като Нети, застана пред камерата на популярно телевизионно шоу, за да разкаже за неочаквания обрат в своята житейска история, преобърнал из основи нейното битие. В предаването тя разкри, че след смъртта на жената, която до онзи момент е считала за своя биологична майка, натъквайки се на документ, съвсем случайно е разбрала, че всъщност е осиновена. Това обаче не е единственото ѝ откритие, защото впоследствие се оказва, че изпълнителката на "Луната спи" има и сестра, която е популярно лице от малкия екран, а именно водещата на "Тази събота и неделя" - Александра Кръстева.

Вижте снимки на Александра и Нети >>

Няма съмнение, че последвалата им среща е била истински празник, наситен със силни емоции, но сега двете имат още един хубав повод, който да отбележат, защото през уикенда къдрокосата брюнетка официално се врече в любов на своята дългогодишна половинка Владислав Стоянов. Двамата си казаха заветното "Да" на романтична церемония пред очите на най-близките си хора, състояла в построения около 1810 г. храм "Успение Богородично", извисяваща се на малък полуостров над морските вълни в курортното селище Царево. Събитието се проведе в много тесен кръг, без излишен шум.

Александра Кръстева и Нети

Снимка: Официален профил в Instagram

Мястото на сватбата не е никак случайно, а зад решението на младоженците се крие интересна история, тъй като двамата за първи път стъпват там преди две години. Тогава се запознават с отец Стоян, който още по онова време е сигурен, че някой ден, когато са готови тази важна стъпка, той ще бъде този, който ще венчае влюбените. Думите му действително се оказват предсказание.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от bTV Official (@official.btv) на

Любопитен факт е, че Кръстева избира булчинската си рокля в интернет. Но въпреки че я харесва още от пръв поглед, тя все пак пробва други тоалети. В крайна сметка обаче се връща на първия си избор.

Александра и любимият ѝ се запознават чрез общи приятели, които им уреждат среща, тъй като са на мнение, че двамата ще си допаднат. Оказват се прави, защото, въпреки че дори не знаят как изглежда другият, преди да застанат очи в очи, те прекарват 7 часа заедно. Предложението за брак на Владислав идва навръх Коледа през миналата година, а ето че днес официално са съпруг и съпруга.

Часове преди церемонията Нети, която бе сред гостите в този важен за сестра ѝ ден, сподели в личния си Инстаграм профил снимка с Алекс, обявявайки, че остават само няколко часа докато тя размени клетви със своя избраник.

Самата Кръстева пък отбеляза важното събитие с кадър, показващ табелка с надпис "Семейство Стоянови".