Звездата от "Глутница кучета" Майкъл Медсън сподели, че синът му Хъдсън "имал типични житейски предизвикателства, които хората срещат с финансите", но не "виждал никакви признаци на депресия" у него, които да доведат до подозрения, че планира самоубийство на 26-годишна възраст.

64-годишният актьор разкри последното трогателно текстово съобщение, което е получил от сина си, когато говори за смъртта му за първи път в изявление пред "The Los Angeles Times". "Шокиран съм, тъй като синът ми, с когото говорих преди няколко дни, каза, че е щастлив. Последният ми sms от него беше "Обичам те, татко", каза той.

"Не видях никакви признаци на депресия. Толкова е трагично и тъжно. Просто се опитвам да осмисля всичко и да разбера какво се е случило", добави той.

Медсън каза, още че бракът на сина му "вървял добре" и той бил доволен да служи в армията на САЩ като сержант, разположен в Хавай.

"Той имаше типични житейски предизвикателства, които хората срещат с финансите, но искаше семейство. Хъдсън мислеше бъдещето си, така че това е умопомрачително. Просто не мога да разбера какво се случи", коментира още холивудският актьор.

Медсън е поискал пълно разследване от военните. Той смята, че "офицерите и другите ръководители са се срамували" от това, че Хъдсън, че поискал терапия за тези типични житейски тревоги. Той вярва, че това го е спряло да потърси помощ за проблемите, които е таял в себе си.

По-рано тази седмица стана ясно, че Хъдсън, чийто кръстник е Куентин Тарантино, е загинал от "очевидно самонанесен изстрел" според "The Sun".

Семейството каза в изявление: "Ние сме с разбити сърца и преизпълнени със скръб и болка от загубата на Хъдсън. Паметта и светлината му ще бъдат запомнени от всички, които го познаваха и обичаха".

Майкъл е сред буйните представители на професията си и беше принуден да влезе в клиника за рехабилитация, след постановление от съдия през 2013 г., заради това, че пропусна срещите на АА-Анонимни алкохолици.

През 2019 г. актьорът беше отстранен от роля за 100 000 долара във филма "Изповедите на серийния убиец", след като блъсна своя "Land Rover" в стълб. Той беше осъден на четири дни затвор.