Раздялата на Дан Рейнолдс и съпругата му Ейджа Волкман премина на следващо ниво - тя официално подаде молба за развод, потвърждава "Billboard".

Документите са подадени във вторник (18 април) в съда "Стенли Моск" в Лос Анджелис. Към момента на публикацията нито една от страните не е направила изявление.

Новината идва месеци след съобщението на Рейнолдс, че той и Волкман - която също е музикант, вървят по различни пътища. Припомняме, че двойката се раздели първоначално през 2018-а, а на следващата година обяви, че се опитва да възстанови отношенията си.

"С тъга съобщавам, че след много красиви години заедно с Ейджа се разделихме", написа носителят на "Грами", Дан Рейнолдс в Туитър.

"Да бъдем страхотни родители на децата ни е наш приоритет номер едно. Благодарим ви, че винаги сте ни подкрепяли през всичките тези години."

Рейнолдс и Волкман започват връзката си през март 2011 г. По време на дългогодишния си брак двойката се радва на четири деца: Стрела, на 10 години, близнаците Джия Джеймс и Коко Рей, на 5 години, и Валентин, на 2 години.

След като обявиха раздялата си през 2022 г., фронтменът на "Imagine Dragons" се появи в шоуто на Хауърд Стърн и сподели чувствата си. "Аз я обичам. Тя е най-добрата ми приятелка и невероятна майка. Взаимоотношенията са толкова сложни - ето ни тук, в края на една глава, и ми е трудно, чувствам се като в траур. Но също така усещам, че съм по правилния път в живота."