46-годишният Макгрегър и дизайнерката са се разделили през месец май.

Вижте снимки на Юън и Ив >>

Наскоро Макрегър бе уловен да се целува с по-младата си колежка от "Фарго" Мери Елизабер Уинстед в ресторант в Лондон.

Юън и Ив се е срещат на снимките на съдебната драма Kavanagh QC през 1995 г., малко преди шотландската звезда да се превъплъти в ролята на хероиновия наркоман Марк Рентън във филма на Дани Бойл "Трейнспотинг" и това да му донесе световна слава.

През 2012 г. по време на участието си в телевизионно шоу Макгрегър призна, че е спал с "много, много жени", преди да срещне съпругата си.

"Знаех, че наистина искам да с нея и знаех, че искам да бъда с нея по различен начин от другите много, много, много жени, с които съм бил до този момент. И не сгреших. Направих правилния избор", сподели тогава Макгрегър.

Двойката се жени през 1995 г., преди да се премести в Лос Анджелис, където отглежда четирите си дъщери, едната от които е осиновена от Монголия.

Макгрегър винаги е отричал слуховете за изневяра. През 2001 г. той отрече връзка с Никол Кидман, която бе негова екранна партньорка в "Мулен руж", а през 2010 г. имаше слухове, че е с френската актриса Мелани Лоран.

32-годишната Мери Елизабет Уинстед, която се превъплъщава в ролята на Ники Суанго във "Фарго", и Макгрегър не са се крили, когато са били забелязани в Лондон.

Двамата са започнали да излизат 4 месеца, след като Мери се е разделила със съпруга си Райли Стърнс след 7 години брак.