Оливия Родриго, за чийто дебютен албум "Sour" се говори, че е вдъхновен от минало романтично разочарование, отново е в плен на любовта, пише сайтът на сп. "People".

Новият мъж в живота на 18-годишната певица е 24-годишният Адам Фейз, който миналия март лансира продуцентската си компания "Must be nice".

Вижте снимки на Оливия >>

По-рано през седмицата двойката присъства на премиерата на "Космически забивки 2", на която изпълнителката представи придружителя си като "моя приятел".

Двамата са били забелязани да се държат за ръце и да се прегръщат, без да крият привързаността си.

Според източници от обкръжението им певицата и продуцентът са се запознали чрез общи приятели от музикалната индустрия и се срещат "от няколко месеца".

Оливия Родриго се прочу в началото на годината с дебютния си сингъл "Drivers License". Парчето, издадено през януари, счупи редица рекорди и прекара осем последователни седмици на върха в престижния чарт Hot 100 на "Billboard", припомня БТА. Феновете бързо "разнищиха" текста на емоционалната балада и решиха, че тя е вдъхновена от предполагаемия любовен триъгълник между Родриго, актьора Джошуа Басет, с когото изпълнителката си партнира в спин-офа на "Училищен мюзикъл" на "DIsney" и певицата Сабрина Карпентър.