Когато американската актриса и режисьорка Оливия Уайлд получава мистериозен плик на сцената в Лас Вегас, където представя следващия си филм, мнозина в препълнената зала решават, че това е елемент от шеговита постановка.

В действителност се оказва, че Уайлд е получила съдебни документи, изпратени от бившия ѝ партньор Джейсън Съдейкис.

"Това е за мен, нали?", попита актрисата, прекъсната, докато представя кадри от от следващия си трилър "Не се тревожи, скъпа" на изложението CinemaCon в Лас Вегас.

Вижте снимки на Оливия >>

"Твърде мистериозно. Сега ще го отворя", добави Оливия Уайлд. Пликът с надпис "лично и поверително" е бил подхвърлен незабелязано на от неизвестен човек.

"Това сценарий ли е? Добре, разбрах. Благодаря", продължи актрисата, поглеждайки съдържанието на плика.

Снимка: Getty Images

Уайлд след това поднови презентацията си без засечки и без да споменава пратката, заради което мнозина решиха, че става дума за нов проект, предаден по този начин на Оливия Уайлд.

По-късно обаче стана ясно, че пликът всъщност съдържа правни документи, свързани с двете деца, които актрисата има от бившия си партньор Джейсън Съдейкис, звездата на телевизионната комедия "Тед Ласо".

"Подготвени са документи, свързани с децата на г-жа Уайлд и г-н Съдейкис", разкри източник, близък до актьора.

"Г-н Съдейкис не е знаел къде и кога ще бъде предаден пликът, тъй като това е било изключителна отговорност на съответната компания и той никога не би допуснал тя да получи документите по такъв неподходящ начин", допълва източникът.

Оливия с бившия си партньор Джейсън Съдейкис

Снимка: Getty Images

От страна на представителите на Оливия Уайлд не е последвала реакция, предава БТА.

"Не се тревожи, скъпа" е психологически трилър, вдъхновен от "Шоуто на Труман" и "Генезис" с участието на настоящия приятел на Уайлд - британския певец и актьор Хари Стайлс.