Българската оперна певица - Соня Йончева, която се радва на световна слава, стана майка за втори път. Това стана ясно от публикация в официалната страница на Софийската филхармония във Facebook.

Примата е родила момиче, което двамата със съпруга ѝ - Доминго, са кръстили София.

Вижте снимки >>

В социалната мрежа са качени и снимки, показващи гордите родители и малката им наследница. На кадрите Йончева е облечена в нежна бяла блуза с широки ръкави и паднало рамо, която е съчетала с черен кожен клин.

И докато се усмихва към обектива, изпълнена с щастие, в ръцете си държи бебето, облечено в бели дрешки и розова лента с цвете на главата.

Но това не е единствената причина за радостта на семейството, защото изображенията разкриват, че всъщност те празнуват 5-ия рожден ден на първородния им син - Матео, който са решили да изненадат с огромна торта, направена като кораба "Титаник".

"Най-после сме четирима! Какъв по-прекрасен начин да отпразнуваме раждането на нашата принцеса София, от рождения ден на нашия Матео? Те са родени само с няколко дни разлика. Щастливи сме оттук до луната и обратно!", написа Соня в своята Инстаграм страница.

Празненството се проведе в град Женева, Швейцария, докато миналата година посрещнаха личния празник на Матео в Берлин.

Певицата обяви, че за втори път очаква дете от диригента Доминго Хиндоян през март т.г. Тогава тя отмени всичките си представления заради усложнения в бременността.

Соня и съпругът ѝ се срещат за първи път в Женева, на последния ѝ изпит за магистърска степен, който минал под диригентството на Хиндоян. Макар да усещат силно привличане един към друг, се е наложило да изчакат 5 години, за да сключат брак.