Орландо Блум се показа като грижовен баща и през уикенда сподели снимка в профила си в Инстаграм, на която рисува бели маргаритки по жълтите стени на стаята на дъщеря си Дейзи. Дейзи на английски означава именно маргаритка. Във видеото, заснето от попзвездата Кейти Пери, се вижда как актьора сглобява мебелите за цветната стая на детето им.

Докато Блум демонстрира уменията си, на заден план лесно можем да чуем как Кейти Пери го обявява за "татко на годината". Орландо пък от своя страна не пропусна момента да й отвърне, като шеговито казва: "О, да. Звездите са точно като нас".

Орландо Блум и Кейти Пери са заедно от няколко години, като пред 2019 те се сгодиха. На следващата година им се роди дъщеря. За Кейти Пери това е първо дете, а Блум има 10-годишен син от бившата си съпруга Миранда Кер. 

Вчера Блум използва отново своя Инстаграм, за да честити рождения ден на Кейти Пери и сподели тяхна снимка, като към нея добави и послание, което гласеше следното:" Живеем живот, който обичаме и ни е забавно заедно. Празнувам те днес, но бих те чествал всеки ден. Обичам те."

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Orlando Bloom (@orlandobloom)