Повече българска музика в национален ефир - тази идея обединява усилията на Вирджиния Рекърдс и NOVA и поредният резултат от това партньорство е песента "Див Рай" в изпълнение на Орлин Павлов.

Освен кадифеният глас на българската музика, през последните години певецът се утвърди и като супер успешен актьор. Участието му в една от главните роли в новия сезон на сериала "Пътят на честта" на NOVA съвсем не е случайно. Именно телевизионната поредица се превръща във вдъхновение за новата му песен, чийто текст е дело на един от най-интересните родни автори Росен Кукошаров.

Музиката на "Див Рай" пък е създадена от чуждестранен инди екип, част от който са финалистът от седмия сезон на American Idol - David Hernandez, шесткратният носител на награди Emmy - Edward Wohl и талантливият продуцент Daniel Braunstein.

Режисьор на видеоклипа е Виктор Чучков, оператор - Борис Славков. Проектът, продуциран съвместно от Вирджиния Рекърдс, NOVA и Албион Филмс е реализиран под ръководството на Александър Христов. В ролята на "истинската" любов на Орлин влиза модела и актрисата Карина Неделчева.

Снимка: Борис Славков

Кадрите са заснети на три локации в продължение на 22 часа. В него изпълнителят преминава през множество препятствия, за да бъде с любимата си, а сцени от самия сериал "Пътят на честта" стават част от разказаната във видеото история.