Орлин Павлов преминава през множество препятствия, за да бъде с любимата си

Певецът представи новата си песен, озаглавена "Див Рай", която влиза в саундтрака на втория сезон на "Пътят на честта" по NOVA

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С песните на Орлин Павлов винаги е удоволствие! Радвам се за тази му роля в сериала. И добър актьор си е този красавец!

Красив, свестен и интелигентен мъж, доста рядка комбинация

Красавец е Орлинчо.

Беше

ГОЛА ВОДА!

на някои от сцените е доста подпухнал, гримьорите са за бой иначе, позната българска работа - лансираме посредствените излияния на някой, само защото е известен. Тази песен нито с текст, нито с музика впечатлява, а видеото е аматоьрско и наивно

Бе... Да ебе там.

Колкото е певец, толкова е и актьор.

Колко любима може да бъде една жена? Днес обича един, утре друг, някой път и по двама. Днес на врата на един, утре увисва на друг. В днешно време е изключително трудно мъж да попадне на вярна и любяща съпруга, да не казвам невъзможно. Накъдето и да се обърне човек вижда само кифли и пачаври, които освен за проститутки за друго не стават.

Същото важи и за мъжете. Да не говорим, че преди 50-100 години мъжете са били длъжни да осигурят прехраната на семейството, а сегашните толупи търсят само да се оженят по сметка, за да ги издържа някоя.

Любима жена? Тия романтични олигофрении до кога? Ай стига с тия сантименти по отношение на жените или мъжете, става ли? Едни и същи манипулации в социален аспект, малко изтъркано звучат. Половата разлика или бъдещата проекция, че някоя пикла или кифла ще ражда деца не са достатъчно основание за проекциия носеща хипертолерантност. Това, че един мъж трябва да се грижи за семейството си също не трябва да е нещо носещо овации. Я всички дружно да слезем на земята и да си признаем, че идеята за любовта към жена или мъж носи изключителна лъжа и супер високи очаквания. Реалността е, че супер рядко двама индивида се събират на основа на чист инстинкт или рационална оценка. В повечето случай селекционният процес е объркан от проекции зад които се крият психологически проблеми и зависимости. Принципно нямам никаква драма, всеки да си живее в илюзорният си свят. Единственият проблем е, че идиотите, които се събират по нереалистични причини създават нестабилни семейства и децата плащат цената за идиотията на родителите. А тоя проблем мултиплициран социално разкатава основата на обществото. Като добавим към микса и постоянната системна атака срещу семейството като градивна единица на обществото, нормализацията на сексуалните изкривявания и полова неадекватност, филма става грозен. И като се изтряскат в ефира разни човекоподобия, които за някой лев са готови и лайна да ядат направо чупят тъпомера.

Май любимата ти дума е "проекция"???!!! Поне не я пиши по няколко пъти в едно изречение. А и имаш доста правописни грешки, въпреки напъните да звучиш мега, хипер модерно. Тъпо и грешно написано.

Бе хвана се за правописни грешки пък ти. Явно не случайно човечеца е набил "проекция" на много места. Та да ви влезе в кухите кратуни. Контекста е предаден достатъчно грамотно. Твоето е класичекса реакция в интернет, не ни харесва какво ни се казва и автоматично търсим начин да атакуваме казващия с нещо дискредитиращо. Тъпа и комплексарка реакция. Абсолютно съм съгласен с тезата за субективността на селекционният процес. Имам няколко случая на разбити семейства покрай мен като резултат от това.

Да е жив и здрав!

През измами на Евровизия преминава ли?

НЕЩО НА СЪЕДИНИТЕЛ МИ ПРИЛИЧА ...

на наемни убийци...

Тая мома по-висока от мъжлето Орлин ... ??? !!!

Красиво и възпитано момче е Орлин, но кой по дяволите го излъга, че може да пее??