Още преди две години актрисата Айла Фишър споделила на най-близките си приятели, че е потърсила съвета на страхотен бракоразводен адвокат, твърдят запознати. Информацията идва след като австралийката и съпругът й - комикът Саша Барон Коен, обявиха, че се разделят след 20 години заедно.

Твърди се, че 48-годишната актриса се е свързала с Фиона Шакълтън, която таксува по 550 паунда на час и е била юридическият експерт, участвал в разделянето на имуществото и финансите на сър Пол Маккартни по време на развода му с Хедър Милс.

Според информацията още тогава Шакълтън посъветвала двойката да не повеждат грозна съдебна битка, тъй като имат предбрачен контракт, в който всичко около евентуална тяхна раздяла е било договорено.

Твърди се, че Айла и Саша, които имат три деца, може да се опитат да постигнат споразумение за имуществото на Саша за 40 милиона паунда.

"Айла знае от известно време, че бракът е приключил, и след няколко трудни разговора със Саша взе решение да се консултира с бракоразводен адвокат. Това беше в началото на лятото на 2022 г. Фиона Шакълтън й беше препоръчана от познат. Фиона е невероятен адвокат и изключително страховита както по репутация, така и по способности. Ако нещата се влошат по време на делото, Фиона ще се погрижи да свърши старателно работата за своя клиент Айла", обяснява запознат.

Твърди се, че звездата от "Борат" Саша е разговарял с Лора Васер, която е представлявала Джони Деп, когато се е разделил с Амбър Хърд, и е участвала в развода на Анджелина Джоли от Брад Пит.