В опитите си да предпазят своите деца от суровата и жестока реалност, някои родители постъпват глупаво и неблагоразумно, карайки наследниците си да преследват прости цели, вместо да ги насърчат да мечтаят смело. И ако случаят на Мария Бакалова бе такъв, то надали в момента цял Холивуд щеше да говори за нея.

По всичко личи, че бургазлийката, чието име е спрягано като един от фаворитите за награда "Оскар", никога не се е отказвала от копнежите си, а към днешна дата тази нейна упоритост определено ѝ се отплаща. Блондинката предизвика истински фурор с участието си в лентата "Борат 2", където играе 15-годишната дъщеря на казахстанския журналист. Превъплъщението ѝ Тутар вече ѝ донесе както признанието на критиката, така и редица награди, а освен това я постави на първо място в класацията за най-популярни актьори в света, определяща се от милионите потребители на престижния кино сайт IMDb.

Вижте снимки на Мария >>

Сега обаче тя отбеляза още един сериозен успех - стана едно от лицата, представящи новата колекция пролет-лято 2021 на модна къща "Dior", създадена от дизайнера и креативен директор на бранда - Мария Грация Киури. Нещо повече, снимките на Мария, облечена в един от тоалетите на марката, украсиха страниците на престижното списание "Vogue".

На кадрите тя носи прозрачна червена риза с леопардов десен и 3/4 ръкави, под която се вижда черният сутиен, който е сложила отдолу. Дрехата е запасана в къси панталони с висока талия в същия цвят, а визията ѝ се допълва от черни обувки на висок ток.

"Винаги съм обичала модата и дрехите", казва Мария пред изданието, изтъквайки, че участието ѝ в рекламната фотосесия на емблематичната марка е едно от най-хубавите преживявания в живота ѝ.

Освен това ангажиментът е специален за нея, защото ѝ позволява да сложи грим - нещо, което определено не ѝ се налага да използва през последните месеци, понеже светските събития в Америка, където живее от известно време насам, са отменени заради коронавирус пандемията, продължаваща с пълна сила на територията на САЩ.

Актрисата сподели още, че харесва и цени работата на италианската си съименичка, тъй като зад всеки неин проект винаги се крие конкретна история.