Модели, актриси, певици... Общото между тях е, че впечатляват света със своята красота, стил и изящество. От Холи Бери до Жизел Бюндхен, тези прекрасни жени са надарени с такъв външен вид, за който много момичета мечтаят, а всеки мъж оценява високо.

Сега е време да видим кои от тях са наследили красотата си от своите майки.

Вижте майките на 12 известни красавици >>

Холи Бери и майка ѝ Джудит Ан Бери

Майката на Холи Бери е бяла жена със светли очи и светла коса. Тя се запознава с бащата на Холи - Джером Джеси Бери, който е афроамериканец, докато работи като медицинска сестра в психиатрична клиника. Двамата са колеги, влюбват се и се женят. Имат две момичета. Холи има по-голяма сестра. Майка ѝ и баща ѝ се развеждат, когато Холи е на 4 години и майка ѝ отглежда сама двете си деца.

Холи Бери с майка си

Снимка: Getty Images

Бела и Джиджи Хадид с Йоланда Хадид

Бела и Джиджи Хадид са сред най-търсените и високоплатени модели в света в наши дни. Те са предпочитани за представянето на модните колекции на най-популярните модни къщи. Своята красота, а и афинитета към модния подиум определено са наследили от красивата си и талантлива майка Йоланда Хадид.

Йоланда Хадид с дъщерите си Бела и Джиджи

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Кая Гербер и Синди Крауфорд

В света на модата Синди Крауфор е абсолютно явление. По нейните стъпки върви и дъщеря ѝ Кая Гербер, която изключително много прилича на своята звездна майка.

Синди Крауфорд и Кая Гербер

Снимка: Instagram

Кейт Мос и Линда Мос

Кейт Мос е модна икона. Тя влиза в света на модната индустрия едва 14-годишна. Когато е на 13, нейните родители се развеждат и Кейт определено е опора на своята майка Линда Мос.

Кейт Мос с майка си

Снимка: Getty Images

Гуинет Полтроу и майка ѝ Блайт Данър

Майката на известната актриса Гуинет Полтроу също е популярна актриса. От нея Гуинет е наследила не само красотата и решителността си, но и афинитета към киното.

Гуинет Полтроу с майка си Блайт Данър

Снимка: Getty Images

Скарлет Йохансон и майка ѝ Мелани Слоун

Майката на Скарлет Йохансон се казва Мелани Слоун и е с еврейски произход. Мелани има общо пет деца, като Скарлет и брат ѝ Хънтър са близнаци. След като родителите на Йохансон се развеждат, тя го преживява много тежко. Но Скарлет започва кариерата си в киното едва на 10 години и майка ѝ я подкрепя в това начинание.

Скарлет Йохансон с майка си

Getty Images/Guliver Photos

Кейт Хъдсън и Голди Хоун

Кейт Хъдсън и Голди Хоун са сред най-известните двойки актриси майка и дъщеря. От Голди Кейт е наследила русите коси, пленяваща усмивка и актьорски талант без съмнение.

Кейт Хъдсън и Голди Хоун

Getty Images/Guliver Photos

Мила Йовович и Галина Логинова

Майката на Мила Йовович също е актриса, от която Мила е наследила страхотния си външен вид и талант. Галина се снима във филми още като студентка. През 1981 г. семейството Йовович емигрира в Лондон, след това в Съединените щати, където Галина се заема изцяло с образованието и кариерното развитие на Мила, ставайки неин агент.

Embed from Getty Images

Мила Йовович с майка си Галина Логинова

Меган Фокс и Глория Фокс

Родителите на Меган Фокс са разведени. Меган има по-голяма сестра. Когато Меган е на 10 години, майка ѝ се омъжва повторно и заминават да живеят във Флорида.

Меган Фокс с майка си

Снимка: Официален профил в Instagram

Адриана Лима и Мария де Грака Лима

Майката на Адриана Лима е нейната опора в живота и жената, която я е научила на всичко. Мария де Грака Лима отглежда сама дъщеря си, след като бащата на Адриана ги напуска, когато тя е едва на 6 месеца.

Адриана Лима с майка си

Снимка: Официален профил в Instagram

Жизел Бюндхен и майка ѝ Ваня

Майката на супермодела Жизел Бюндхен се казва Ваня Ноннемахер. Преди време Жизел сподели снимки в своя Инстаграм профил, на които показа, че страшно много прилича на майка си, когато Ваня е била на нейните години.

Снимка: Instagram

И досега между двете съществува много силна духовна връзка.