За повече от 3 десетилетия, прекарани както на малкия, така и големия екран, Тери Хачър се превъплъти в множество различни образи. Във всички тях, обаче, тя бе просто прекрасна. От момичето на Бонд през любимата на Супермен до самотната майка от предградията, упорито търсеща любовта - брюнетката с изразителни очи и дълги крака винаги е знаела как да вълнува зрителите.

Вижте кадъра >>

Дори днес, три дни след като навърши 55 г., тя продължава да приковава погледите и вниманието на хората. И макар с годините неизбежно да настъпват промени, трансформацията на Тери не е видима, а засяга вътрешния ѝ свят и нейния мироглед.

Вчера звездата публикува в своята Инстаграм страница колаж от две снимки, на които показва резултата от усилените тренировки, изпълващи часовете ѝ във фитнес залата. На изображенията Хачър позира по бански от две части, а тялото ѝ изглежда страхотно. И въпреки че има завидна фигура, тя пише, че чрез упражненията поддържа своя дух, а не увереността в миговете, когато е без дрехи.

"Защо публикувам тези кадри по бански? Истината е, че се чувствам свободна в 55-годишното си тяло. Най-после разбрах как да изпитвам комфорт в собствената си кожа... Може би не всеки ден, но през повечето дни. Възрастта дава яснота на вашите цели и ви кара да цените хората. Когато зад гърба си имате достатъчно години, можете да видите чудесата, изграждащи живота, но и да им се насладите. Можете да бъдете силни и уязвими едновременно. Имате възможността да простите на околните, но и на самите себе си, както и да изберете дали да преследвате мечтите си или пък не... Няма лошо и в двата варианта", гласи посланието към публикацията.

В него пише още, че с времето актрисата се е научила да се наслаждава на всеки момент, без значение дали е хубав или болезнен, защото наред с успеха, тя е опитала и от разочарованието и е щастлива да сподели своя опит с останалите.

"Споделяйки себе си в бански (който мога да сложа отново или пък никога) е моят начин да бъда откровена към околните и живота... Без филтри, без грим, без подобрения, без негативност.... Просто аз. Бъдете достатъчно силни, за да сте уязвими", пише тя.