Тази година актьорът и музикант - Джаред Лето, смая присъстващите на ежегодната Мет Гала, която по традиция се проведе в Ню Йорк. Носителят на награда "Оскар" накара всички гости да говорят за него, докато фотографските обективи не спираха да го снимат, застанал на розовия килим.

Вижте снимки >>

Причината за вълненията около него нямаха нищо общо с екстравагантното му облекло, дело на марката "Gucci", макар и то да бе доста обсъждано... Тогава тоалетът му се състоеше от лек червен кафтан с дълги ръкави, яка тип поло и подплънки на раменете, през който бяха преметнати бижута с бляскави камъни. 47-годишната звезда беше съчетал дрехата с лилави панталони и сребристи обувки на висок ток.

Истинският "гвоздей" в облеклото му, обаче, бе аксесоарът, който Лето носеше в ръце - специално изработения за него клъч, който беше копие на главата му. Чантата, която брандът "Gucci" представи за първи път по време на Седмицата на модата в Милано през 2018 г., бързо се превърна в най-коментирания обект на вечерта, като всички известни личности искаха да подържат "отрязаната" глава на Джаред и да се снимат с нея. И нищо чудно, предвид факта, че звездата от "Отряд самоубийци" е първото популярно лице, сдобило се с аксесоара.

Но днес чантата липсва... Нещо повече - Лето е на мнение, че тя е открадната, но е сигурен, че новият ѝ притежател няма как да остане незабелязан, ако се появи с нея. В последното си интервю за сп. "GQ" той казва, че все пак не таи лоши чувства към онзи, който я е взел.

"Честно казано, нямам никаква представа къде е... Мисля, че е открадната. Ако някой я намери, може да я занесе в най-близкия магазин на "Gucci" и в замяна ще получи чифт мръсни гуменки", шегува се актьорът.

Всъщност, ако клъчът попадне "случайно" някому, той едва ли би решил да го замени за обувки, след като стойността му възлиза на 12 хил. долара...