Горещата латина Шакира се среща с британския актьор Лусиен Лависконт. Тя си паднала по звездата от сериала "Емили в Париж", докато се снимали в новия й музикален видеоклип.

Въпреки че отново е на крилете на любовта, новият й роман отново с по-млад мъж, е предизвикал безпокойство сред приятелите й, които се опасяват, че актьорът използва връзката им единствено като трамплин за по-широка слава.

Снимки на Шакира>>>

Тяхното горещо представяне във видеото към песента на Шакира Punteria - в което 31-годишният Лусиен е гол до кръста и гали бузата на колумбийската певица - още тогава предизвика спекулации, че може би са завързали романтика извън снимачната площадка.

Сега вътрешни хора потвърдиха, че са заедно, но не са "сериозно обвързани", за голямо облекчение на приятелите на 47-годишната Шакира, които се страхували, че той ще й разбие сърцето.

"Шакира отчаяно иска да се влюби - но нейните приятели са загрижени, защото Лусиен бавно се промъкна нагоре по стълбата на знаменитостите, докато излизаше с жени, които бяха по-малко известни от Шакира", каза източник ексклузивно за DailyMail.com.

"Жените, с които е бил, са много различни. Сега той се вижда с Шакира - и тя иска любов. Но нейните близки се страхуват, че той просто иска хората да знаят името му и тя му го осигурява. Те се виждат, но все още не са сериозно ангажирани", разказва запознат.

Дни след като видеото им се появи в публичното пространство, двойката беше заснета да се наслаждава на вечеря в италианския ресторант Carbone в Ню Йорк.