Отново щастлива! Шакира пак си хвана младо гадже

Лусиен Лависконт участва в хитовата поредица "Емили в Париж"

Обратно в новината

Коментари - Отново щастлива! Шакира пак си хвана младо гадже | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изгледах клипа и се зачудих ква е концепцията, идеята и внушението,. И мислих , мислих и почнах да подозирам, че мдамите в клипа си падат зоофилки и имат феиш към конси муййове, ма понеже е нелегално и наказуемо са плеснали мъжки торс вместо конската предница да замажат положението ? :))) ,

Това е новата мода - дами над 40-45 с по-млади гаджета.

шокира!

Не се научи тази жена, а пък е на години вече. Искала любов, от този няма да я получиш. Не си ли взе поука, значително по-младите от теб няма да искат любов и отдаване от теб. За съжаление това, че е известна и богата не я предпазва от разочарования, по-скоро тези неща са причина за нейните разочарования. Но пък ще бъде като Тейлър Суифт, ще напише песен и за този.

Не знам дали ще й разбие сърцето, но със сигурност ще й разбие задната врата.

За всички, дето я плюят - жената изглежда чудесно, млада и свежа, не е променена от 20 години насам. Ако ви падне, едва ли ще откажете. И има право да бъде с когото си иска.

Какъв да си хване? Пенсионер ли? Жената изглежда супер, а и избора от свободни мъже над 50 не е хич голям.

човекът може да е точен нищо че е черничък може пък тя да не е стока даже най-вероятно е така

А какъв е тоя СТАР , ГРОЗЕН и ГНУСЕН маймун на снимките до Шакира ??? Тая луда ли е или се е побъркала ??? Или някакво мазно циганско лайно- Ал Капоне, Митьо се домъкнало наблизо и я е изнервило с аларми, кучета и китайски бомбички ??? Шакира да не е започнала да яде лайна и да спи върху лайна ???

Каквото и да си говорим, котарака си иска салам. Градинката си иска да се полива редовно. Узрялата слива, има нужда от друсане, и всеки кладенец има нужда да се източва от време на време. За да му е прясна водата. Това са стари народни мъдрости. В този случай обаче, след като вече втори афроамериканец ще работи по “въпроса”, явно съобщението към Пике е, че размера всъщност е от огромно значение.

Всяка, която се грижи за градинката си намира съответния негър. У нас поради липса на негър, обикновено се насочват към шофьор.

който ше я чупи, след като кашира каквото може и по-ее здраво уака-уката на Чикира.

Черен, бял, тъмнозелен... има ли значение? Важно е да има голяма чесалка.

Двама искали да се изчукат - добре! Ама защо трябва да интересува България! Много важно!

Чернокожият мъж знае как да ощастливи всяка жена!

Така е, но това е чисо чукане, а не любов! Ще мине време и той ще е зареже за нещо по- свежо.........