Ако бившите херцози Хари и Мегън буквално счупиха кралския етикет, то смятаните за консервативни традиционалисти Кейт и Уилям смаяха фоторепорерите на Vogue, които споделиха неочакван жест на Мидълтън към съпруга ѝ.

Британското модно издание сподели в своя официален Instagram профил как при пристигането на кралската двойка на наградите БАФТА Кейт, с широка усмивка на уста, леко докосва Уилям отзад - дали в долната част на гърба или по-буквално по задните част е въпрос на тълкувание.

Сред многото коментари в социалните този жест е разчетен и така: "Кралските особи са точно като нас - обикновени съпруг и съпруга, които понякога обичат да бъдат палави".

Факт е обаче, че жестът на Кейт е толкова деликатен и закачлив, колкото и идеалната ѝ визия за вечерта на 76-ите филмовите отличия на Британската академия. 

Както Life.dir.bg писа, съпругата на принц Уилям бе заложила на позната ефирна бяла рокля от гардероба ѝ, създадена от бранда "Alexander McQueen".

С тази рокля Мидълтън бе и преди четири години на същото събитие, но сега детайлът на рамото ѝ бе различен - от него липсваха нежните флорални мотиви. Тоалетът бе завършен с дълги черни ръкавици от кадифе и чифт висящи обеци с формата на цветя.

Принцът пък се придържаше към класическия стил, като носеше черен смокинг с черно кадифено сако и черна папийонка. Той също не спря да се усмихва през цялата вечер, отбелязват наблюдателните погледи.