За никого не е тайна, че след като през месец октомври м.г. Адел официално се радели със съпруга си Саймън Конеки, за когото бе омъжена в продължение на 3 години, певицата реши, че животът ѝ се нуждае от свеж старт... Но вместо просто да промени цвета на косата си, както повечето дами биха сторили, разгръщайки новата страница в житейската си история, тя предприе доста по-сериозна стъпка.

Съсредоточавайки се върху себе си, когато не е потънала в грижи за сина си, изпълнителката на "Hello" направи немислимото за нея - нае личен треньор, с когото започна да посещава фитнес залата три пъти седмично, с цел да преобрази образа, гледащ я от огледалото. Упражненията дадоха резултат само за няколко месеца и още в началото на т.г. от пълната жена, която беше, не остана ѝ следа.

Вижте трансформацията на Адел >>

Трансформацията на Адел бе повече от впечатляваща, предизвиквайки възхищение, равняващо се на 45 кг, у всеки, който я види, защото точно толкова бе успяла да свали от теглото си за краткото време. Сега обаче, британката успя да зашемети почитателите си дори повече.

За да благодари на феновете си за множеството пожелания по случай 32-ия си рождения ден, който посрещна на 5 май, звездата качи своя актуална снимка от двора пред къщата си, намираща се в Лос Анджелис. На нея Адел изглежда напълно неузнаваема, облечена в къса черна рокля с бухнали дълги ръкави, чиято кройка прилепва към тялото ѝ.

"Благодаря на всички за любовта, която получих на личния си празник! Надявам се, че се намирате в безопасност и не сте загубили разсъдъка си в това лудо време. Искам да изкажа благодарността си и на онези хора, които ни пазят, рискувайки собствения си живот! Вие наистина сте нашите ангели", написа тя към публикацията си, която към момента е харесана от 8.6 млн. души.

И докато последователите ѝ в социалната мрежа изписаха хиляди коментари, дивейки се на външния ѝ вид и тънката ѝ талия, експертите отсъдиха, че днес носителката на "Грами" и майка на 7-годишния Анджело Джеймс Конеки е свалила още килограми.

Наскоро в свое интервю по телевизията, бившата ѝ треньорка Камила Гудис разкри част от тайната на трансформацията на изпълнителката.

"Тя не спира да се усилено да посещава фитнеса, но 90% от промяната ѝ се дължи на диета. Първата седмица беше истинско предизвикателство, защото трябваше да приема само по 1000 калории на ден и да пие прясно изцедени сокове от зелени плодове и зеленчуци. В момента не е прекалено слаба, напротив - изглежда невероятно", каза Гудис.

В момента Адел работи с Далтън Уонг, който е помогнал на множество знаменитости да поддържат отличната си форма, но преди време ѝ се наложило да се върне за няколко дни при Гудис.

"Когато дойде отново при мен за тренировка не успях да я позная и си казах: "О, това малко прилича на Адел", сподели инструкторката.