Преди няколко дни се появи снимка на Адел с полската тв водеща Кинга Русин. Двете са на афтърпартито на "Оскар"-ите. От нея стана ясно колко много е отслабнала певицата. Благодарение на стриктния режим, който спазва, Адел става все по-фина и е в супер спортна форма.

Това става ясно и от новата снимка на певицата, която се появи в редица чуждестранни издания.

Вижте кадъра >>

Адел бе засечена в спортен екип в Лос Анджелис, включващ черна блуза по тялото, черен клин, шапка и спортни обувки в същия цвят на една и съща марка. Единствените по-цветни аксесоари на 31-годишната певица бяха гривните на китките ѝ.

По всичко личи, че изпълнителката на "Hello" стриктно спазва хранителния си и фитнес режим, които са част от нейната пълна промяна. Източник казва пред People, че целта на Адел никога не е била просто да свали килограми, но да се чувства по-добре и сега тя е много по-щастлива.

Както вече стана ясно, певицата спазва Сиртуин диетата и се предполага, че работи с фитнес гуруто на звездите Далтън Уонг.

Едно е сигурно - Адел е отслабнала наистина драстично и е устремена към по-здравословен и хубав начин на живот. Близък до певицата казва, че тя се е решила на тази промяна, тъй като иска да бъде в топ форма не само заради себе си, но и заради 7-годишния си син Анджело.

"Никога не е било само заради отслабването, твърди източникът, загубата на килограми се случи, защото тя спря да пие и започна да се храни по-добре. Но тя много харесва физическата си промяна. Сега е по-уверена, облича се по различен начин и е по-щастлива. Тя е вече различна жена със същото страхотно чувство за хумор."

Снимка: Instagram/Kinga Rusin