Изненада! Памела Андерсън отново е в отбора на омъжените жени... за четвърти път. Преди ден в. "Daily Mail" съобщи, че звездата от "Спасители на плажа" е минала под венчилото с бодигарда си Дан Хейхърст. Брачната церемония се е състояла в дома на актрисата на остров Ванкувър навръх Бъдни вечер.

В интервю за DailyMail TV секссимволът сподели, че двамата със съпруга ѝ са се влюбили в началото на пандемията, започнала миналата година. Преди да стане телохранител на холивудската знаменитост, Хейхърст е работел като строител в Канада.

Вижте снимки на Памела >>

"Намирам се точно там, където се нуждая да бъда - в обятията на мъж, който ме обича", каза Андерсън пред медията.

Чуждестранната преса пише, че актрисата е изглеждала невероятно в сатенен тоалет с цвят слонова кост в духа на 40-те години на отминалия век, отличаващ се с къси буфан ръкави и дълбоко деколте, повлиян от булчинската рокля на принцеса Даяна, създадена от модната къща "Valentino". Освен това тя е прибавила към облеклото си дълъг воал и светлосин корсет на марката "Lace Embrace". Тъй като сватбата е била през зимата, завършвайки визията си, тя се е спряла на нестандартното решение да сложи високи гумени ботуши "Hunter".

"Те издават канадското момиче в мен", казва Памела.

На церемонията, преминала задния двор на провинциалната къща, разположена край родния ѝ град Лейдисмит, не са присъствали гости - били са само младоженците, свещеникът, който ги е венчал, и фотографът, запечатал специалния им ден.

Андерсън купува имота преди двайсет и пет години от своите баба и дядо, но се мести да живее в него едва през месец юли 2019 г. Тогава решава да обнови жилището, а Дан е този, който ѝ помага да го преобрази според представите си.

"Родителите ми са се оженили точно тук и все още са заедно", издава тя, допълвайки, че в него се чувства спокойна и в мир със себе си, понеже според нея мястото притежава силна енергия, която е в състояние да излекува и най-дълбоките душевни рани на човек.

Дори ограничителните мерки, наложени заради коронавирус пандемията, да бъдат премахнати в най-скоро време, двойката не прави планове за пътуване.

"Всеки ден е меден месец за нас", споделя Памела.

Приятелите на младоженците са на мнение, че на тях им е писано да бъдат заедно, защото са създадени един за друг.

"Ако тя не беше напуснала Ванкувър, просто щяха да се срещнат по-рано", казват те.

Вчера изкусителката качи своя стара снимка в личния си Инстаграм профил, с която обяви, че се отказва от използването на платформите за комуникация.

"Това ще бъде последната ми публикация в Инстаграм, Фейсбук или Туитър, Никога не съм се интересувала от социалните мрежи и сега, когато най-после намерих своето място, предпочитам да чета и да бъда сред природата. Свободна съм! Да се надяваме, че и вие ще намерите сили и вдъхновение да следвате целите си, без да се съблазнявате да губите времето си", гласи посланието към кадъра.