17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе не знам за вас, ама на мен Памела ми се издигна така доста в очите, когато прекъсна контракта с българският Биг Брадър, когато се изстреля светкавично оттук обратно за щатите . Тогава на вселенският тарикат Ники Кънчев му припари яко под косматата дяволска опашка, ама му се размина като по чудо. Хайде моля :) Считам все пак, че жена на нейните години си, Памела си е извоювала изконното право да си заживее необезпокоявана в имението си и да прави свирки до насита на който тя си реши.

Бах мам@ау му. Колко ли свирки е направила?

Много нежна е с роклята,да са щастливи :)

Мъ испълва еднъ тъкаа роднъ гордуст - колку е далеч ощи Пам по бройки от еднъ нашъ роднъ бифшъ филмувъ звездъ, има ощи да изяде...хляп и да изближи...сол!

Още само с коняра и пощальона не се е....запознавало в детайли! Напомня онзи стар роден виц за туриста, който пита един приседнал на мегдана в селото дядо "Абе, дядо, има ли във вашето село някаква атракция?" А местният му отвръща :"Че то имаше една, ама миналия месец взе, че се омъжи!" Та така. И да обобщим с един призив - "Парцалеси и простакеси от цял свят - съединявайте се, че времето тече!"

тоест момичето памела е пораснало. и на години и на акъл.

на акъл едва ли - младо гадже трябва да се избягва.. а тя даже се омъжила за него. Иначе младежа изглежда прилично и явно има занаят в ръце.

не бе, аз за социалните мрежи говоря... а за скачането от цвят на цвят порастване няма. там спираш да рипаш чак като те затисне метър и педесе пръст...

На тая дъртата сте й сложили снимка от 90-те години на миналия век.

Ех Памела, Памела.......блян на моята младост.....

Ей такива застаряващи мадони, като почнат да се женят за щяло и нещяло...сеир да става. Що трябва да се жениш, да си усложняваш живота после да плащаш.

стара щайга

Още един примамен и изяден от Ламята Спаска

Този е бил бачкатора, който и ремонтирал къщата, че за кумова срама го произвела в бодигард. Простотия, какво да правиш. По хората ходи.

Кой го интересува тая изкуфясала бабичка. Да се жени и за боклукчията ако иска, колкото беше актриса толкова и е съпруга. Аман от курволяк бил той американско-канадски или български.

Бахти грозната жена. Пак хубаво, че някой се е навил да и отнеме девствеността. Грозна кат млада, грозна и кат възрастна.

Супер беше тя ама вие джендъро педалите сте на друга вълна

Супер, със супер криви крака. Не зная какво й харесаха. Има доста хубави жени, но тя определено не беше от тях.

е не е чак толкова зле.. ама те американците по-хубаво не са виждали затова е толкова популярна.

Едно от най-тъжните неща е дърта м.а.с.т.и.я. Гледаш я на младини и после хоп бабичка. А цял живот на един външен вид разчитала и той като си отиде....

Готина мацка Жена съм Коментарите долу са ужас

После сватба с готвача а накрая и Граждански Брак с мексиканската тумба озеленени подстригване тревата. Добре че евряйчето не я проигра на Покер.....

Кой я знае, може и да се е наиграла и да кротне. Нейна си работа, останали са и пари ...

Клипчета от новото порно ще има ли? Помним го онова с Томи Лий :)

Памито е жадно за клес , кво да я праиш.

От един уй на друг, тва са жените.

Масонска ложа “СЛЪНЦЕ -ОРИЕНТ“-036 гр.Пловдив част от списък с високопоствените и членове ГЕОРГИ ГЕРГОВ-бизнесмен БСПар ,свинар СОТИР ЦАЦАРОВ Младен Михалев известен с прозвището Маджо АНДРЕЙ ПРЪМОВ-тъмночевен Антон Станков КОНСТАНТИН ПЕНЧЕВ Славчо Атанасов-бивш кмет Пловдив от ВМРО Александер Сиди-депутат от НФСБ едни от виновните за злоупотребите и кражбите България

Защо го няма?

А това е тази, дето писа на пкп, заради някакви животни

Bravo, Poxelavam i shtastie , zdrave i lubov

Зарадеи таа П.Андерсон се появи модата на: 1.Силиконовите цомби 2.Устите "маймунски анус" 3.Отрезаните носове

Хубав е бодогарда отиват си

Стара ама златна. Абе що другите хубави жени увисват. Златната дърта

Памела е много путентна.

"Това ще бъде последната ми публикация в Инстаграм, Фейсбук или Туитър,...Да се надяваме, че и вие ще намерите сили и вдъхновение да следвате целите си и да не се съблазнявате да губите времето си", гласи посланието към кадъра." A дано да се осъзнаят хорат!

и тая дръта брантия ше я издрънча ама мноо лоши стават тея жени кат застареят ве само са едни озлобени недоебани развъдници на хламидии пък искат все нещо ново и младичко и се самонадъхват че са неотразими а са взели дали завалийките и немой да приемът че не ти тряаа да ги повтаряш и кат ги отрежеш ривът "ти за кой се мсилиш ве за казанова ли!? ми не ама ниъ д атъ повторя разгонена пача хламидна /откъс от лична драма /

Драмата ти ме разтърси. Няма да мога да спя сега.

)))))))))))))))))

Добре де мразиш жените имаш изкривени идеи и голяма доза сексизъм. Мъже като теб са токсични и опасни. Прегледай се.